promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A neten szed fel nőket Hajdú Péter? Van itt egy kis turpiság a dologban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hajdú Péterhez hasonlóan elég sok híresség esett bele ebbe a csapdába mostanság.

Azt hisszük, hogy rengeteg mindenre kell figyelnünk, ha fellépünk az internetre, pedig csak okosan kell használni. A legfontosabb szabály, amit mindig megemlítünk, hogy nem szabad kiadni az adatainkat senkinek.

Ha vásárlásra adjuk a fejünket, akkor érdemes utánanézni, hogy megbízható-e az oldal, amiről rendelünk. Nem rég írtunk cikket arról, hogy Bödőcs Tibor nem létező online fellépéseire árultak jegyet csalók, akik nagyon szeretik, ha valamilyen celeb bőrébe bújhatnak.

Tóth Gabi is alig fordított hátat kicsit a közösségi médiának, rögtön vissza kellett térnie, hogy figyelmeztesse a rajongóit. A kamuprofil az énekesnő követőiből próbált pénzt kicsalni.

Nem olyan rég született meg Hajdú Péter, és a tőle húsz évvel fiatalabb Láng Eszter első közös gyereke. Felhőtlen a boldogságuk, ráadásul a műsorvezető-producer igazán hűséges típus. Elég meglepő is lenne, ha hirtelen elkezdene csajokra írogatni interneten.

Pedig ez történt, csak a turpiság az a dologban, hogy az illető nem Hajdú Péter, hanem az ő fotóját használó állprofil. A Blikk számolt be róla, hogy az a nő jelezte a műsorvezetőnek a dolgot, akit el akart csábítani az ismeretlen férfi.

„Majdnem összeszedett egy nőt is az én fotóimmal... Ez a degenerált most kezdi. Féreg! Jelentsétek!”

- írta a nevével visszaélő híresség.

Hajdú Péter már nem először vette észre, hogy kamuprofilokat gyártanak a nevével az Instagramon. Igazából ezek nem mindig profi csalók, sokszor csak tinédzserek szórakoznak, akik unatkoznak otthon, és ezzel ütik el az időt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás