promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Piqué megalázta Shakirát, és még jobban padlóra küldte az énekesnőt a szakításuk után
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shakirának muszáj pszichológus segítségét kérnie.

Shakira és Gerard Piqué 2011-ben jelentették be, hogy összejöttek, és azóta családot is alapítottak. Két fiúk van - Milan 2013-ban, Sasha pedig 2015-ben született. A kapcsolatuk első ránézésre mindenben tökéletes volt, és talán bátran kijelenthetjük, hogy a múltban így is történt.

Azonban több mint 10 év után jött egy botlás Gerard Piqué részéről, aki megcsalta az énekesnőt. A pletykák szerint az FC Barcelona sztárja igyekezett titokban tartani a dolgot, de Shakira lebuktatta őket. Ki tudja, lehet nem is ez volt az első félrelépése a focistának.

A lebukás után Shakira teljesen összeomlott, és olyan pánikroham kerítette hatalmába, hogy kórházba kellett őt szállítani. Az énekesnő alapból nagyon nehezen tudja feldolgozni az egész esetet, és egy hozzá közelálló újságíró, Jordi Martin arról beszélt RCN Mundo spanyol rádiónak, hogy pszichológus segítségét kellett kérnie.

Most épp a gyermekelhelyezés kapcsán feszül egymásnak a két híresség, és rengeteget veszekednek. Shakira Miamiban szeretne letelepedni a gyerekekkel, míg Piqué azért küzd, hogy Barcelonában maradjanak.

Aztán a The Sun számolt be arról, hogy a sztárpáros kötött egy megállapodást, miszerint egy évig egyikőjük sem mutatkozik a nyilvánosság előtt az új kapcsolatával, hogy el tudjanak csitulni a dolgok.

Ez úgy néz ki az FC Barcelona sztárját hidegen hagyta, mivel Piqué a 23 éves Clara Chia Martival jelent meg egy spanyolországi koncerten. Ráadásul vadul csókolózni is kezdtek, szóval nem igazán akartak elbújni a fotósok elől.

Piquének ezzel a megmozdulásával állítólag még jobban sikerült a padlóra küldenie Shakirát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás