promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teherbe ejtette egy férfi a szomszédasszonyát, de a pikáns történetbe még a kutya is belekeveredett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A négylábú buktatta le a csalfa párt.

Se szeri, se száma a furcsa párkapcsolati történeteknek, amelyekben az egyik fél általában a tanácstalanság olyan fokára jut el, hogy szakemberhez kénytelen fordulni a helyzet megoldása érdekében. Így tett az a brit hölgy is, aki a Daily Star bulvárlapnak írta meg a maga pikáns sztoriját.

A névtelenségbe burkolózó nő elárulta, hogy a barátja megcsalta őt, mégpedig a szomszédban lakó lánnyal. Nem ment tehát messze a testi örömökért, így az is hamar kiderült, hogy a kikapós menyecske teherbe is esett a férfitól.

A legtöbben ilyenkor szó nélkül kidobnák a srácot, és persze a megcsalt nő is tudja, hogy ez lenne az észszerű megoldás, ám képtelen ilyen radikális tettre elszánni magát. Inkább azon morfondírozik, hogy a születendő gyerek vajon kihez kerül.

„A barátom azt mondja, hogy el kellene felejtenem a félrelépését, és meg kellene bocsátanom neki, mert ilyen dolgok mással is megtörténtek már”

– írta az elkeseredett barátnő, akit (nagyon úgy tűnik) palira akar venni a pasija. Persze a hátteret nézve valamelyest érthető a 24 éves nő bizonytalankodása, hiszen maga is nagyon szeretett volna már gyereket. Most azonban a párja azzal ábrándította ki, hogy ilyesmire egy ideig ne is gondoljon, hiszen támogatnia kell a szomszédba érkező babát.

„Két éve vagyok együtt a barátommal, és egy kedves albérletben élünk, ami én tettem otthonossá és kényelmessé. A nyáron aztán elkezdett furcsán viselkedni, órákra elment kutyát sétáltatni, velem pedig mellőzte a szexet, és azt mondta, hogy ezért én vagyok a hibás”

– mesélt a kezdetekről a megcsalt nő. Az is gyanús lett számára, hogy a szomszédban lakó csaj nem szívesen állt le vele beszélgetni, aztán az egyik éjszaka megtörtént a nagy lebukás. A nyitva hagyott bejárati ajtón ugyanis kisurrant a kutya, de nem szaladt messzire, hanem leült a mellettük lévő ház lépcsőjére.

A nő számára rögtön világossá vált minden, tudta, miért érzi magát otthonosan a kutya a szomszédban. Be is kopogtatott hát a feltételezett vetélytársához, a csaj pedig nem sokat teketóriázott, hanem mindent elismert.

„Ja, és egyébként terhes vagyok, és a fickód az apuka”

– vetette oda még neki félvállról, amitől a megcsalt nő teljesen összeomlott. Azért fordult a Daily Starhoz, mert teljesen bizonytalan abban, hogy elhagyja-e az álnok férfit és szeretett otthonát. Aki egy kicsit is higgadt fejjel gondolkodik, az azonnal tudja erre a megfelelő választ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás