promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves nagyon mókásan reagált, mikor megmutattak neki egy párnát, amin az ő arca van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Keanu Reeves érti a poént.

Talán Keanu Reeves az egyetlen olyan hollywoodi szupersztár, akiről folyton csak azt hallani, hogy milyen nagylelkű, rendes, tisztelettudó és kedves. Az internet népe imádja őt, a filmjei jók, ráadásul annyi mém van róla, hogy az már egészen elképesztő – vagyis talán nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg ő a legnépszerűbb színész az egész világon.

Keanu Reeves folyton dolgozik, hiszen állítólag most is a John Wick folytatását csinálja, illetve nemrég mutatták be a DC Szuperállatok ligája című animációs filmet is, aminek az eredeti verziójában ő kölcsönzi Batman hangját. Az alkotással kapcsolatos reklámkörúton történt is vele egy elég mókás eset, ami tökéltesen megmutatja, hogy ő tényleg Hollywood egyik legjobb arca.

Egy férfi kihasználta az alkalmat, hogy a híresség ott van tőle egy karnyújtásnyira az eseményen: elővett a telefonján egy képet a párnájáról, amin Keanu Reeves arca van, majd megmutatta neki – akár egy elég ciki pillanat is lehetett volna ebből, de a színész nagyon jól fogadta a poént, ugyanis nagy mosollyal az arcán, felnevetve nyugtázta a dolgot.

Ezek után a férfi valamiért úgy érezte, hogy ki kell mondania, hogy Keanu Reeves van a párnán, mintha nem lenne egyértelmű, erre pedig így reagált a John Wick sztárja:

„Tudom, felismertem!”

Nagy nevetés lett a vége, és ebből is látszik, hogy mennyire laza és jófej Keanu Reeves, hiszen minden bizonnyal egész nap csak a sajtó folyton ismétlődő kérdéseire válaszolt, és még így, kimerülten is volt ideje feldobni valakinek a napját a csupaszív reakciójával.

Itt lehet megnézni az esetről készült felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás