promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis exe, és Curtis barátnője is levetkőzött, utóbbi ráadásul kívánatos tangában mutatta meg magát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nagy sztárok közül Kim Kardashian és Eva Longoria sem fogta vissza magát.

Érdemes volt ismét követni a válogatás rovatunkat, mert a hírességek olyan dögös fotókat osztottak meg mostanában, hogy mindenkinek tátva maradt a szája.

A hetet rögtön Curtis barátnője indította, ráadásul egy aprócska tangában. Curtis és Majka szakmai különválása beindította a média figyelmét, és közben felröppentek olyan pletykák is, hogy a rapper és Barnai Judit már nem alkotnak egy párt, de ezek csak spekulációk voltak. Curtis és Judit boldogok, ráadásul utóbbi a követői vágyait is kielégíti, ha villantásról van szó.

A Született feleségek sztárja, Eva Longoria az egyrészes fürdőruhákat kedveli, de most végre bikiniben pózolt.

Demi Moore három gyönyörű kislánynak adott életet, ráadásul ezt Bruce Willis-szel közösen hozták össze. Gondolnátok, hogy a színésznő most novemberben már 60 éves lesz. Ettől függetlenül a teste még mindig csúcsformában van, akárcsak Kate Beckinsale-nek, akit szintén fürdőruhára vetkőzött.

Kim Kardashian mostanában egyre dögösebben néz ki, ráadásul a rajongói is pozitív változásnak tekintik, hogy a celeb szőkére festette a haját. Így talán még kívánatosabb fehérneműben valamint bikiniben.

A Baywatch egykori sztárja, Donna D'Errico is feltűnt a cikkben fürdőruhában. Le fogtok döbbenni, hogy hány éves igazából – rengeteget letagadhat.

A hetet énekesnőkkel zártuk, ráadásul olyanokkal, akik akár modellként is megállnák a helyüket a nagyvilágban. Az egyikük a mindig csodálatos Inna, míg a másik a bolgárok szőke szépsége, Andrea, aki ráadásul meztelen két fotón. Gyorsan nézzétek meg, amíg az Instagram el nem tünteti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás