promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mellbimbót villantott Pap Dorci, melltartó nélkül állt ki a rajongói elé
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorci mellbimbós fotója felrobbantotta az internetet.

Nemrég derült ki, hogy az Exatlon Hungary egykori Kihívója, Pap Dorci is táncolni fog a Dancing with the Stars idei évadában. Esztergályos Patrik csinos barátnőjének nagyon sok rajongója van, és a közösségi oldalán is már több, mint 211 ezer fős követőtábora van, akiket folyamatosan jobbnál jobb posztokkal örvendezteti meg. Előfordul ugyanakkor, hogy olykor-olykor pikánsabb tartalom is becsúszik az Instagramon, Dorci többször is megvillantotta már formás idomait, aminek a férfi követői biztos nagyon örültek, egyben megette őket a sárga irigység, hogy ennek a szemrevaló teremtésnek a szíve már foglalt.

Többször volt már arra is példa, hogy Dorci melltartó nélküli fotót posztolt ki, de az Exatlon Hungary egyik adásában is láthattunk már olyat, hogy az egyik futam közben véletlenül felcsúszott a felsője, és kiesett belőle a melle.

Most viszont szándékosan rakott ki magáról ilyen képet, dehát ez is bizonyítja, hogy Pap Dorci nem egy szégyellős fajta, és nagyon is meg van elégedve a testével. Az egykori Exatlonos a Kopaszi-gátnál készíttetett magáról "vigyori" képeket, hogy ezekkel kívánjon a követőinek mosolygós napot.

Persze többeknek azonnal feltűnt, hogy Dorci nem visel melltartót, és volt, aki meg is jegyezte, hogy a mellbimbója teljesen átlátszik a felsőjén.

„Micsoda bimbók”

„Melltartó minek is”

„Szépek az ikreid”

„Jók a melleid”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás