promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis felesége megható videót rakott ki a lassan „elmúló” világsztárról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bruce Willis állítólag egyre nehezebben beszél, de zenélni még mindig tud.

Az egész világot megrázta a hír, mikor kiderült, hogy a Die Hard és még megannyi remek film sztárja, Bruce Willis visszavonul, mivel afáziát diagnosztizáltak nála, aminek a következtében az utóbbi hónapokban már a forgatásokon is nehezére esett felidézni a szövegét, és néha azt is elfelejtette, hogy éppen hol van.

Bruce Willis feleségét nagyon megviselte a diagnózis, hiszen ez azt jelenti, hogy a szeme előtt fog „elmúlni” a szerelme, akiért milliók rajonganak a világon. Emma Heming Willis természetesen mellette van jóban és rosszban is, a közösségi oldalán pedig időnként megoszt a színészről pár friss felvételt, hogy az emberek tudják, éppen hogy van.

Emma Heming Willis a minap közzétett egy videót, amin Bruce Willis ismét a régi szerelmének hódolt: szájharmonikázott az egyik lánya pasijával, Derek Richard Thomasszal, a kellemes kis zenélgetés pedig egy igazán szívszorító jelenetet eredményezett, hiszen minden ehhez hasonló pillanat kincset ér az életükben.

Tényleg nagyon megható látni, hogy Bruce Willis a nehézségek ellenére is boldog, önfeledt és szabad, ebben pedig az is nagyban közrejátszik, hogy csupa szeretet veszi őt körül az otthonában. A felesége tényleg nagyon jó gondját viseli, látszik, hogy valóban nagyon szereti őt, szóval nem kell aggódniuk a rajongóknak, a színész a lehető legjobb kezekben van.

Itt lehet megnézni Bruce Willis feleségének videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás