promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Kardashian erotikus képei még nagyobb forróságot fognak ma okozni – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben a Baywatch sztárja egy felnőtt filmes oldalra is regisztrált.

Kim Kardashian neve 2007-ben akkorát robbant, hogy azonnal a világ egyik legismertebb celebje lett belőle. Ugyebár akkor indult el az E! nevezetű tévécsatornán az ő és családja életét bemutató valóságshow, a Keeping up with the Kardashians.

A tévés szereplés Kim édesanyjának, Kris Jennernek a fejéből pattant ki, aki tudta, hogy ez a gyerekei előtt is új ajtókat nyit majd ki. Így lettek híresek Kris második házasságából született gyerekei, Kendall Jenner, valamint Kylie Jenner is. Most Kim lenne a legdögösebb?

Donna D'Errico nevét a Baywatch miatt ismerte meg a világ. A színésznő Donna Marco karakterét alakította 1996-tól 1998-ig, és összesen 44 részben szerepelt. Közben feltűnt a Baywatch Nights című testvérszériában is, aztán pedig csak kisebb szerepek jutottak neki Hollywoodban. Most sokan fognak nézni egyet, hogy Donna valóban 54 éves? Hát igen, de most is úgy néz ki, mint egy 20 éves tinédzser. Bámulatos genetika, és csodás test.

Az egzotikus, elegáns és sokoldalú Sabrina Calvót az élteti, hogy strand legyen a közelében és persze napsütés. Nem is csoda, hogy a legtöbb idejét Miamiban tölti. Az influenszer már bejárta a fél világot, és ahol csak lehet, ott megmutatja magát bikiniben.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás