promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi máris bepasizott? Ismerősei is elfordultak a luxusözvegytől
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi ismerőseinek nem tetszik a luxusözvegy viselkedése, ráadásul úgy tűnik, hogy máris új férfit talált maga mellé.

Berki Mazsi luxuséletet él, mióta férje, Berki Krisztián tragikus körülmények között elhunyt májusban. Özvegye azóta lélekgyógyító vakáción vett részt Balin, majd a születésnapját egy balatoni luxusvillában ünnepelte a családjával. Sokak szerint Berki Mazsi túlzásba viszi a "fensziséget", és most már az ismerősei is sorban elfordulnak tőle.

Egy neve elhallgatását kérő ismerős a Kiskegyed-nek nyilatkozott arról, hogy mennyire nem tetszik neki Mazsi viselkedése, és most már eljutott odáig, hogy fel sem veszi neki a telefont.

„Megmondom őszintén, engem nagyon meglep Mazsi viselkedése. Könyörgöm, három hónapja temette el a férjét. Luxuséletet él, ami nincs is neki.Egyszerűen hozzácsapódik azokhoz a jobb módú emberekhez, akiket Krisztián révén ismert meg és az ő segítségükkel folytatja ezt az életvitelt. Nekem ez cseppet sem szimpatikus. Én a helyében inkább kicsit visszafognám magam és háttérbe vonulnék, mert nemcsak a követőinek, de nekünk sem tetszik a viselkedése. Így bár hívogat minket is, én már fel sem veszem neki a telefont”

Követői közül is többen azon a véleményen vannak, hogy Mazsinak egy kicsit szerényebbnek kellene lennie, de úgy látszik, a luxusözvegynek nagyon tetszik most ez az életvitel, és úgy fest, hogy három hónappal a férje halála után máris megtalálta új párját.

Mazsi nemrég ellátogatott Zalatnay Sarolta és DR BRS közös dala, a "Várlak még" bemutatójára, de nem egyedül. Berki Krisztián özvegye Nádai Anikó egykori párjával, Kovács Dániel Richárddal jelent meg ezen az eseménye - írta meg a Blikk, akik lencsevégre is kapták őket.

Természetesen Mazsi is beszámolt erről a napról az Insta Story-jában, egy közös képet rakott ki a férfival és egy fiatal lánnyal, és azt írta hozzá, hogy

„véletlenül egy asztalhoz kerültünk Kovács Dániel Richárddal”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás