promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a csodaszép, 25 éves nő lett a Balaton új királynője
Borítókép:  Red Lemon
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 25 éves Csupor Olívia lett a Miss Balaton új királynője.

Új királynőt ünnepel a Miss Balaton-család. A pandémia miatt az elmúlt két évben nem volt királynőválasztás a Balatonon, így három év után most újra csinosabbnál csinosabb lányokkal és fiatal nőkkel telt meg Balatonfüred, hogy kiderüljön, ki veszi át Balogh Elenitől a koronát. Végül óriási ováció közepette választották az idei királynővé a 25 éves, budapesti Csupor Olíviát. 

„Nem hiszem el, hogy ez megtörtént, nagyon nehéz most megszólalni. Egy ilyen cím nagy felelőséggel jár, így kicsit féltem is ettől a pillanattól. Nagyon boldog vagyok, de tudom, hogy nem lesz könnyű ezen az úton. Ha tehetném, mindegyik lánnyal megosztanám a koronát”

– árulta el a győzelme kapcsán Olívia, akinek többek között két ikertestvére szurkolt a nézőtér soraiban.

(A Miss Balaton 2022 győztese, Csupor Olívia és ikertestvérei. Fotó: Red Lemon)

Balogh Eleni, a verseny legutóbbi, 2019-es győztese három éven át viselte a Miss Balaton címet, így számára is különleges volt a szombat este.

„Furcsa érzés, hogy nem vár majd otthon a koronám, de egyben nagyon boldog is vagyok. A döntős lányok közül mindenki megérdemelte volna a győzelmet, nem volt könnyű dolga a zsűrinek”

A zsűriben a 2007-es Miss Balaton, dr. Finta Eszter Klára, Kassai Fibi sminkmester, Gecse Norbert üzletember, valamint Ajkai Dávid és Nánási Pál fotográfusok foglaltak helyet.

„Nehéz dolgunk volt, nehezen kapcsoltam szét a fotós és a hétköznapi ember énemet. Végül nagyon jó eredmény született, nagyon elégedett vagyok”

– mondta el Nánási Pál.

(A Miss Balaton 2022 dobogósai. Fotó: Red Lemon)

Gelencsér Tímea most először foglalt helyet a verseny casting zsűrijében. A Dancing with the Stars online háttérműsorának vezetője azt mondta, hogy ennyire fantasztikus szépségverseny-showt még nem látott.

„Nagyszabású, monumentális és tökéletes. Ámultam és bámultam, még sokáig néztem volna. Nagyon örülök a lányok sikerének, és újra bebizonyosodott, hogy a Miss Balaton mindig kitesz magáért”

A Miss Balaton új királynője, Csupor Olívia egy csodaszép autóval és egy médiamenedzsment szerződéssel lett gazdagabb. Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet majd a Miss Balaton 2023-as naptárjának fotózására, ahol a veseny korábbi felfedezettjei és győztesei körében fejlődhet tovább szakmailag.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás