promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A gömbölyű melleit sem szégyelli megmutatni a vallásos anyuka, főleg úgy, hogy jó pénzt keres vele
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kényszerből kezdte a magamutogatást, de bízik a gyülekezeti társai megértésében.

A mormonok olyan keresztények, akik szerint a Joseph Smith nevű vallási vezetőjük állította vissza azt az egyházat a 19. században, amelyet Krisztus eredetileg alapított a földi életében. A vallás követőire az erkölcsösség, jószívűség, családcentrikusság és házastársi hűség jellemző, éppen ezért meglepő, amivel az egyik hívő rukkolt elő a közelmúltban.

Az amerikai Holly Jane háromgyerekes anyuka, aki 2017-ben egy tragikus baleset következtében vesztette el férjét. Onnantól kezdve az életük sokkal nehezebbé vált, a most 39 éves nő feltehetőleg ezért folyamodott kétségbeesett megoldáshoz.

Titokban regisztrált az OnlyFans fizetős erotikus oldalra, hogy így biztosítsa családja megélhetését. Ma már évente közel félmillió dollárt (csaknem 200 millió forintot) keres, és nemrég „coming outolt” is, immár nem szégyelli, honnan származik a pénze.

Holly Jane az Instagram-oldalán csak fehérneműre vetkőzik le, az OnlyFanson viszont teljesen meztelenül is láthatják a követői. A dús keblű hölgy mindezt összeegyeztethetőnek tartja a vallásával, elmondása szerint a restség nagyobb bűn lenne, ezzel az otthoni munkával viszont biztonságot tud teremteni magának és a gyermekeinek.

„A lányomnak elmagyaráztam, hogy a testemet büszkén kell mutogatnom, nem szégyenkezhetek miatta. Remélem, hogy a gyülekezetemben lévő emberek is így gondolkodnak majd erről, amikor a titkom kiderül”

– bizakodott az anyuka a nagy leleplezés előtt. Úgy véli, a magamutogatástól még nem válik rossz kereszténnyé, ráadásul is néhai férje is ismerte ezt a szexi oldalát, Holly Jane tehát biztos benne, hogy ő is támogatná a munkájában.

„Mindig is megvolt bennem ez a fajta vágy, már kislányként úgy gondoltam, hogy egyszer a Playboyban fogok szerepelni. Az OnlyFans nem pornó, hiszen itt a férfiak személyesebb kapcsolatban állnak velem. És ha egy kicsit többet akarnak belőlem, azt sem bánom. Főleg, hogy fizetnek is érte”

– elmélkedett a szőke szépség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás