promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paris Hilton rég nem nézett ki ilyen jól, elképesztően formás a feneke
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tavaly férjhez ment szőkeség Olaszországban vakációzik.

Az Olasz Riviérán, Portofinóban nyaralgat éppen Paris Hilton, mégpedig vállalkozó férje, Carter Reum társaságában. Úgy néz ki, hogy a szőke szépség a negyedik X-be lépve megszelídült, hiszen csendben, hétköznapi feleségként vakációzik a Ligur-tenger partján.

A lesifotósok persze oda is elkísérték a 41 éves celebet, aki hol hajókázott, hol meg apró csókokat váltva sétálgatott élete párjával. Az egyik nap azonban sikerült olyan ruhát felvennie, amely távol áll a visszafogottságtól.

A fekete szett Paris legerősebb testrészére, a fenekére irányította a figyelmet, és bátran megállapíthatjuk, hogy a szőke szépség popsija ma is elképesztően néz ki. Az átlátszó ruha mindent megmutatott belőle, tulajdonosa pedig szemmel láthatólag élvezte a rá irányuló csodálatot.

A vakációt egy kis közös munkára is kihasználták, a tavaly megházasodott celeb ugyanis már egy éve rendszeresen a férjét kéri meg arra, hogy fotókat készítsen róla. Reum ennek a kívánt minőségben eleget is tesz, Parisnek nem lehet oka panaszra.

Fotó: Profimedia

A szőkeség a ruhára egy érdekes bőrtopot húzott, alul pedig egy fekete bikinifelsőt viselt, amelyen pink és fehér színű szívecskék irányították a figyelmet Paris melleire. A nyár folyamán volt alkalma divatolni, hiszen az elmúlt hónapokban keresztül-kasul bejárták Európát.

Portofino előtt az olasz csizma szárának másik végén, a Nápolyhoz közeli Capri szigetén látták a párt hajókázni. Arra az útra a szőke szépség nem öltözött fel ennyire kihívóan, hiszen a pillangómintás ruhájára még egy szende fehér felsőt is húzott.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás