promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi kiakadt a sajtóra, kíméletlenül kiosztotta az újságírókat
Borítókép:  Szeretlek Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsinál betelt a pohár, beolvasott a sajtónak.

Több magyar portál - például a Promotions is - megírta, hogy Berki Mazsi egy balatoni luxusvillában ünnepelte 31. születésnapját a családjával. A luxusözvegy a közösségi oldalára feltöltött videóban mutatta meg a követőinek, hogy milyen fantasztikus helyen járt Bali után, és ez alatt a poszt alatt többen is megjegyezték, hogy ez a szálláshely nem az átlagember pénztárcájához van szabva.

Volt, aki leírta, hogy a 260 négyzetméteres, 3 szintes luxusvillát 210-275 ezer forintért lehet kibérelni egy éjszakára, és Mazsiék valószínűleg egy teljes hétvégére vették ki a villát; ha nem hosszabb időszakra.

A közösségi médiában többen is azon a véleményen vannak, hogy Mazsi kissé túlzásba viszi a luxuséletet, hiszen épphogy hazajöttek Baliról, máris a Balatonon élvezte tovább a "fancy" életmódot. A sajtóban több helyen is lehozták, hogy Berki Mazsi hol töltötte a születésnapját. Ezekre a cikkekre reagált most az Instagram-oldalán az özvegy, aki nagyon kiakadt azon, hogy az újságírók miket írtak róla. Mazsi név szerint megemlített több olyan portált is, akiknek a cikkei kiverték nála a biztosítékot - például az általunk lehozott anyag is ide tartozik.

„Annak idején Szerelem mindig arra tanított engem, hogy ne foglalkozzunk senkivel. Viszont amióta nincs az életemben, azóta úgy érzem, hogy ki kell álljak magamért, és hogyha valami olyan jelenik meg a sajtóban, mint például amikor Balin voltunk a kislányommal, és megjelent, hogy én egy temetőben éjszakáztam vele, akkor úgy éreztem, itt van ez a pont, hogy meg kell hogy szólaljak. És most is eljött egy ilyen pont az életemben, mert szánalmasnak tartom, hogy a sajtó munkatársai folyamatosan lejárató cikkeket próbálnak írni és azzal rossz helyzetbe hozni engem”

Berki Mazsi szerint a sajtó kifejezetten a negatív kommentekre megy rá, de a pozitív dolgairól nem számolnak be. Ezek után megköszönte, hogy a sajtóban külön reklámozták ezzel azt a villát, ahol ők szülinapoztak, hiszen így azok is tudomást szereztek a vonyarcvashegyi szállóhelyről, akik eddig nem ismerték. Az özvegy emlékeztetett arra, hogy milyen sokan betegedtek bele és haltak meg amiatt, amit a sajtó írt róluk, azonban ő elhatározta, hogy nem fog erre a sorsra jutni, hiszen neki a családja nagyon sok erőt ad neki, és nekik köszönheti azt, hogy ilyen jó lelki állapotban van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás