promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Gyakorlatilag meglopott” - Fecsó kitálalt Király Izmaelről, őt is átverte
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szegedi Fecsó is megjárta Király Izmaellel, átverte és meglopta őt.

Király Izmael neve akkor lett országszerte ismert, mikor azt állította, hogy Béres Alexandra áll a Schobert-családot lejárató Facebook-csoport, A nagy Norbiréka biznisz mögött. Király Izmaelről most Szegedi Fecsó tálalt ki. Vasvári Vivien exe azt állítja, hogy Izmael őt is súlyosan megkárosította, lopással és átveréssel vádolja a férfit.

Fecsó és Izmael két évvel ezelőtt került üzleti kapcsolatba egymással, azonban az eleinte jó biznisznek indult ügylet rossz véget ért, ugyanis Izmael félmillió forinttal rövidítette meg az üzletembert. Fecsó elmondása szerint Izmael megkereste őt és szép lassan a bizalmába férkőzött. A fiatal férfi Instagramos promóciókat csinált neki egy darabig, de mivel nem tetszett neki a stílus, inkább visszamondta. Később Izmael felajánlotta Fecsónak, hogy eladja neki az egyik oldalát, az üzletember pedig belement.

„Átadta a jelszót és a kétfaktoros hitelesítést is, de az e-mail címet nem változtatta meg. Beléptem az oldalra, mindent rendben találtam, ezért átutaltam neki a pénzt. Ezután fogta és visszaállította a jelszót, egyúttal pedig letiltott engem is azzal, hogy módosította a belépési adatokat”

- nyilatkozott Fecsó az AC News-nak.

Fecsó elismerte, hogy kissé könnyelmű volt, talán azért is, mert üzleti szempontból nem számít nagy összegnek a félmillió forint, ezért is lehet az, hogy nem nézett annyira utána a dolgoknak, mielőtt megkötötte az üzletet.

„Gyakorlatilag meglopott. Később több stiklije is kiderült, akkor jöttem rá, hogy Izmael egy beteges hazudozó, aki kicsi, internetes csalásokból tartja fent magát”

Mikor Fecsó jelezte Izmaelnek, hogy nem tud belépni az oldalra, a férfi először össze-vissza beszélt, majd eltűnt. Az üzletember eleinte gondolkozott rajta, hogy beperli Izmaelt, de úgysem kapná vissza a pénzét, így végül annyiban hagyta és azóta is tanulópénzként tekint erre az egészre.

„Mindenkit óva intek ettől az embertől, akinek egy szavát sem lehet elhinni!”

- tette hozzá Fecsó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás