promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néznek ki Gesztesi Károly ritkán látható gyermekei - Pankából gyönyörű tini lett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Friss képen pózolnak Gesztesi Károly gyermekei: Panka, Dávid és Márkó.

Sokak kedvenc magyar színésze, a csodás hanggal rendelkező Gesztesi Károly 2020. január 4-én, 56 évesen hunyt el, miután a kocsijában rosszul lett. Azóta is rengetegen gyászolják őt, egykori kedvese, Liptai Claudia például rendszeresen posztol róla a közösségi oldalára.

A Shrek hangját is kölcsönző sztárnak összesen négy (bár egyes információk szerint öt) gyermeke van, a legidősebb, 32 éves Gesztesi Máté követte édesapját a színészi pályán:

Gesztesi Károly gyermekeit csak nagyon ritkán lehet látni, hiszen Gesztesi Mátén kívül talán egyedül Gesztesi Panka az, aki bizonyos szinten a nyilvánosság előtt van, ugyanis megesett, hogy modellként is kipróbálta magát – édesanyja, Liptai Claudia természetesen nagyon büszke rá.

Nemrég a HOT! magazin hozta össze Gesztesi Károly három gyermekét, Pankát, Dávidot és Márkót egy jó hangulató fotózás és egy interjú erejéig, ahol elárulták, hogy:

„Amióta Apa meghalt, még inkább összetart a család!”

Szerencsére Gesztesi Károly gyermekei nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással, és közös programokat is szoktak szervezni, ezek alapján pedig összekovácsolta őket a gyász, ami az édesapjuk idő előtti elvesztése miatt zúdult rájuk.

Így néz ki jelenleg Gesztesi Dávid, Panka és Márkó:

És így néz ki Gesztesi Károly legidősebb gyermeke, Máté:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás