promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így reagált Tóth Andi a gusztustalan pletykákra, hogy Marics Peti megcsalja őt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi a tőle megszokott szókimondó őszinteséggel tette rendbe a dolgokat.

Meglepően sokan foglalkoznak Tóth Andi magánéletével, hiszen rengeteg olyan bulvárcikk született az utóbbi hónapokban, amikben különböző emberekkel hozták össze őt, de mindről kiderült, hogy csak alaptalan szóbeszéd volt, semmi más. Viszont van egy ékes kivétel, ugyanis beigazolódott, hogy a fiatal énekesnő valóban összejött a VALMAR énekesével, Marics Petivel – bár máig vannak, akik szerint csupán egy átverés az egész:

Nemrég egy egészen gusztustalan pletyka kezdett terjedni az interneten, ugyanis volt egy kommentelő, aki azt állította, hogy Marics Peti nem csak Tóth Andit „szeretgeti”, vagyis felreppent a megcsalás gyanúja, ez pedig sokakat felháborított. Nem csoda, hogy ezek után Tóth Andi úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba, és reagál a rosszindulatú szóbeszédekre.

„Gondoltam tisztázok 1-2 dolgot. Sorban külditek itt a cikkeket, meg a pletykákat, hogy engem meg lehet csalni. Gondoltam megvédem magam, ha már más nem fog... Nem lehet megcsalni. Ha megcsalsz, taka van, ez ilyen egyszerű. Az én követőim ezt pontosan tudják, ezért külditek. De gondoltam eljut ez az információ a 10-12 éves kislányokig is, akiknek még a szőr se nőtt ki a n*nijukon, és akik most otthon vagdossák az erüket, hogy én elvettem a jövendőbeli férjüket... Szívem! Nem vettem el. Menj rá! Próbáld meg! Vidd haza! Ha veled megy, tied lehet.

És pont ezért nem akartuk nyilvánosságra hozni, hogy ilyen fake pletykákkal mérgezzétek a kapcsolatunkat. Dehát ezt sem lehetett, mert a házam elé járkáltatok b*szdmeg képért, hátha lekaptok minket együtt... Csak örüljünk annak, hogy két ember boldog, és bízik egymásban”

– mondta Tóth Andi pár Insta Storyban.

Ezek alapján Marics Peti nem hűtlenkedett, ráadásul még boldogok is együtt Tóth Andival, szóval ismét beigazolódott, hogy az esetek túlnyomó többségében egyáltalán nem szabad hinni a pletykáknak. Persze ettől függetlenül, mivel két híres emberről van szó, sajnos elkerülhetetlen, hogy különböző hamis szóbeszédek terjedjenek róluk, hiszen sokaknak nem tetszik, hogy együtt vannak.

Még Alekosz is megosztotta a véleményét velük kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás