promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup megmutatta a kis hercegnőjét, aki szőrösebb, mint gondolnád
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Shane Tusup már nem bánkódik Szabó Zsófi miatt, hiszen van más, akit szeretgethet.

Pár hete attól volt hangos a sajtó, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották a jegyességüket, és szakítottak. Azóta sem derült ki, hogy valójában miért döntöttek így egyik pillanatról a másikra, és van rá esély, hogy sosem fogjuk megtudni az igazságot – bár terjednek olyan pletykák, amik szerint a sztáredző vállalhatatlanul viselkedett az RTL Klub műsorvezetőjével, aki ezért úgy döntött, hogy kiadja az útját.

Shane Tusup állítólag a szakítás után még sokáig próbálkozott Szabó Zsófinál, aki nem akart megbocsátani neki, így minden jel arra utal, hogy véglegesen szétmentek. Azóta újból azt tippelgetik az emberek, hogy a két híresség vajon kivel jön össze legközelebb, és ugyan Szabó Zsófinál nagy csönd van ezen a fronton, Shane Tusup esetében már VV Virág, illetve egy szépségkirálynő is szóba került, de persze mindkettő csak szóbeszéd volt elvileg.

Shane Tusup jelenleg is aktív az Instagram oldalán, és többnyire pozitív tartalmakat oszt meg – most például a kutyájával közösen rakott ki képet, a szövegben pedig kis hercegnőmnek nevezte a szőrös ebet:

„Abban a pillanatban, amikor a kis hercegnőm rájött, hogy hétfő van, és megbeszélésekre indultunk az irodába.”

Az egyelőre még kérdéses, hogy Shane Tusup ezzel a kutyás, „kis hercegnőm”-ös bejegyzéssel üzenni akart-e valamit valakinek, vagy az emberek már csak belelátják a dolgokat a posztjaiba, de az biztos, hogy nagyon cuki a kutyus, akin látszik, hogy a gazdája nagyon szereti őt.

Itt lehet megnézni Shane Tusup bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás