promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kozso lánya megvillantotta a melleit Magyarországnak – Véletlenül került ő a borítóra
Borítókép:  Amanda Ardens official - amandaardens.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amanda Ardens Magyarországra is elhozta a külföldön már nagy utat bejárt erotikus regényét.

Sokan nem tudják, de a két népszerű előadónak, vagyis Kozsónak és Kádár Mónikának van egy közös lánya, aki felnőtt, és gyönyörű nő vált belőle.

Ő sokszor megkapta, hogy ha a szülei letettek valamit az asztalra, akkor ő mikor fog már villantani valamit. Nem volt törvényszerű, hogy ő is zenéléssel foglalkozzon, és inkább eltűnt egy időre Magyarországról, hogy Amerikában bontsa ki a szárnyait, és mutassa meg a tehetségét.

Ott már Amanda Ardens néven ismerik, és egyszerűen imádják a „Lovertime” című regényét. Kozso lánya rájött, hogy fülledt erotika kell az embereknek, és igyekszik mindenkiből előhozni a szexuális vágyait. A könyv már kapható Magyarországon is „Szexidők” címmel.

A történet középpontjában egy Ann nevű 29 éves elvált anya áll, aki túl sokat szenvedett a házassága miatt. Mindent elölről kell kezdenie, ráadásul két férfit akar egyszerre. Amanda augusztus 15-én a hazai rajongókkal is fog találkozni, és várja már, hogyan fogadják az izgalmas könyvét.

Ide kattintva nézhetitek meg a regény itthoni borítóját, ami jóval pikánsabb lett, mint a külföldi. A sors akarta így, hogy Amanda mellei kerüljenek rá, mivel a leszerződtetett modell végül nem érkezett meg a fotózásra. Muszáj volt, hogy az írónő beugorjon helyette, mivel a megjelenés közeledett.

„Úgy alakult, hogy a könyv borítóján is én szerepelek. A modell, akit felkértünk nem érkezett meg, így nekem kellett beugranom. A férfi kezek a két férfi főhőst ábrázolják és megjelenítik a három szereplő közötti összefonódást is. Az illusztráción lévő négy férfi kéz a két haverom keze, akik szívesen vállalták a feladatot. Végig jól éreztük magunkat, >>elvicceltük<< a fotózást”

- mesélte a Blikknek Amanda, aki igazi szégyellős típus, de a könyvében kicsit sem visszafogottan ír a szexről, valamint a szerelemről.

Egy álommal kezdődött, onnantól az elmondása szerint az egész történet írta magát. Kozso lánya jelenleg a következő regényén dolgozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás