promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Berki Mazsi ritkán látható testvére, a 19 éves Edina, aki ugyanolyan gyönyörű, mint a nővére
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ritkán látni Berki Mazsi gyönyörű kishúgát, a 19 éves Edinát.

Berki Mazsi és ritkán látható testvére között 11 év különbség van, kishúga, Edina még csak 19 éves, de oly mértékű összetartás és szeretet van a kettejük között, hogy az már tényleg példaértékű.

Kevesen tudják, de Berki Mazsi ezen a napon ünnepli a születésnapját. Berki Krisztián özvegye 1991. augusztus 8-án látta meg a napvilágot, édesanyja mindössze 20 éves volt, mikor megszülte őt. Több, mint egy évtizeddel később, 2002. november 5-én érkezett meg a Katona-családba Mazsi húga, Edina, aki hamarosan betölti a 20. életévét.

Renáta és Edina között elképesztően szoros a testvéri kötelék, és nagyon szeretik egymást. A fiatal nő többször is volt nővérével és Krisztiánnal nyaralni, de ritkán láthatunk róla fotókat. Mazsi ugyan többször is posztolt már közös képeket a testvérével, de ezeket nagyon nehezen lehet megtalálni az özvegy közösségi oldalán.

A több, mint 247 ezer fős követőtáborral rendelkező Mazsit az egész terhessége alatt végigkísérte a húga, ott volt vele, amikor egy otthoni, okostelefonhoz csatlakoztatható eszközzel meghallgatták a kis Emma Katerina szívhangját, de részt vett vele egy terhesfotózáson is. Mazsi és Edina közös képeiből alább láthattok egy kis összeállítást, így ti is megvizsgálhatjátok, hogy a két testvér mi mindenben hasonlít egymásra külsőleg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás