promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebben a topban még inkább érthető, mi tetszett meg az Amazon-főnöknek az 52 éves barátnőjében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jeff Bezos párja 40 milliós táskával flangált Londonban.

Jeff Bezos, az Amazon dollármilliárdos vezére 2019-ben jelentette be, hogy elválik a feleségétől. Nem sokkal ezután kiderült, hogy már új barátnője is van, mégpedig a tévés személyiség Lauren Sanchez személyében.

Az 58 éves Bezos nem a kőgazdagok jól ismert útját járta magánéleti téren, hiszen nem egy nála évtizedekkel fiatalabb cicababát választott párként, hanem az 52 esztendős, mexikói gyökerekkel rendelkező amerikai hölgyet.

Aki persze a korához képest meglehetősen jól tartja magát, amint azt a londoni Soho egyik elegáns étterméből távozva is megmutatta. A kissé túlplasztikázott arcú, fekete hajú hölgy merész topot vett a farmerdzseki alá, amely egyszerre irányította rá a figyelmet az izmos hasára és az elképesztő méretű és formájú melleire. KÉPEK ITT.

A brit lapok azt sem felejtették el megemlíteni, hogy Lauren egy 105 ezer dollárba (bő 40 millió forintba) kerülő, rózsaszín krokodilbőr Hermes Birkin-táskával távozott a vacsoráról. Persze a barátja 165 milliárd dollárra becsült vagyonából ilyenre is bőven futja, de a mai ínséges időkben alighanem sokak szemét szúrhatja a puccolás. A 750 dolláros (290 ezer forintos) Valentino szandálról akkor még nem is beszéltünk…

Hozzá képest a farmert, pólót, mellényt és baseballsapkát viselő Bezos nem volt nagy durranás, de ezt egy férfitől senki sem várja el. Kéz a kézben távoztak a helyszínről, és egyáltalán nem feszengtek a fotósok előtt, ami szimpatikussá tette őket.

A kiválasztott étteremben egyébként 34–109 dollár (13–42 ezer forint) egy-egy fogás ára, amivel ők aligha törődhettek. Hosszabb időre érkezhettek az angol fővárosba, hiszen július 25-én látták ott őket először, mégpedig Tom Cruise társaságában vacsorázni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás