promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A házasságunknak vége!” - válik Molnár Gusztáv és felesége
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Molnár Gusztáv felesége bejelentette, hogy vége.

A Drága örökösök színészéről, Molnár Gusztávról sokat lehet olvasni mostanában a bulvár sajtóban. Korábban amiatt került a címlapokra, mert volt párja megvádolta azzal, hogy bántalmazta közös gyermeküket. Most pedig kiderült, hogy súlyos alkoholproblémákkal küzd, és bipoláris depressziótól is szenved. Emiatt nemrég elköltözött a feleségétől, Fazekas Vivientől, és elvonóra ment. Vivien mind ez idáig férje mellett állt, és várta, hogy a gyógyulása után tiszta lappal tudják folytatni a házasságukat, de most a feleség a közösségi oldalán jelentette be a válást.

„Itt szeretném röviden lenyilatkozni, hogy Gusztávval a házasságunknak vége szakadt! Nem szeretném megmagyarázni a miérteket, kérek mindenkit ezt tartsa tiszteletben! Az én lelkiismeretem teljes mértékig tiszta!”

- írta a posztjában Fazekas Vivien.

Az összetört feleség elismerte, hogy Gusztáv egy beteg ember, aki csak magán tud már segíteni. Elmondása szerint mindent megtett, hogy támogassa és segítse őt, de most már látja, hogy minden hiába volt. Pedig Molnár Gusztávról úgy hírlik, hogy az RTL Klub is adott volna neki még egy esélyt a Drága örökösök folytatásában, de ezek után a színész nem sok nyitottságra és munkára számíthat a jövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás