promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét kemény civakodás van Jolly és Suzy között, pedig már rég búcsút intettek egymásnak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jollynak nem tetszett, hogy az egykori párja kiteregette ezt a dolgot a sajtónak.

A mulatós műfaj kedvelői több mint három évvel ezelőtt feszülten figyelték a történéseket, amikor Tarcsi Zoltán, azaz Jolly fogta magát, és elhagyta feleségét Királyvári Zsuzsannát, vagyis Suzyt.

Azért se tudták volna ezt titkolni, mivel a színpadon is egy párt alkottak, és imádta őket a közönség. Jolly azóta már egy modellel, Szuperák Barbarával van együtt, sőt, családot is fognak alapítani, mivel utóbbi terhes.

Jolly nagyon nehezen tudta feldolgozni akkor a szakítást, hónapokig csak sírt, de igyekezett erős maradni, hogy a közös kislányuk, Zsuzsika ne érezze ennek a különválásnak a negatív hatásait. Hosszú idő kellett, de utána talpra tudott állni.

Nem olyan rég egy hosszú ideje húzódó ügynek került pont a végére, mivel kiderült, hogy a közös gyermek teljes felügyeleti jogát melyik szülő kapja meg. A bíróság ítélete alapján a kislány az édesanyjával marad.

Természetesen Jolly ugyanúgy részt fog venni Zsuzsika életében, mint eddig, azonban amiatt nagyon felment benne a pumpa, hogy Suzy ezt az egészet kiteregette.

„Három és fél év eltelt, mindenki életében benne van a gyermek, nem értem, hogy Suzy miért ad akkora hangot annak, hogy egyedül neveli a kislányunkat. Szerintem ezzel a gyereknek árt, egyszerűen nem értem, hogy miért kell ezt a sajtónak megszellőztetni és ország-világ elé tárni, hogy ő egyedül van a gyerekkel. Amikor a szülők elválnak, sajnos, a gyerek nem tud ugyanolyan közegben élni, mint korábban. Nem értem, hogy miért kell erre mindig visszakanyarodni”

- nyilatkozta a Blikknek a mulatós sztár, aki hozzátette, hogy Suzynak is rengeteg fellépése van, szóval inkább azzal kellene foglalkoznia.

Jolly a továbbiakban is mindenben szeretné támogatni a kislányát, ahogy eddig is tette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás