promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen videó került ki Curtisről - A színpadon balhézott a rapper
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis annyira felhúzta magát, hogy még a fellépést is leállította.

Ismét Curtistől hangos a magyar sajtó, hiszen nemrég elképesztően nagy port kavart, hogy megint összekaptak egykori barátjával és zenésztársával, Majkával, akivel külön utakon folytatják tovább. Sőt, rögtön utána elkezdtek terjedni a rosszindulatú pletykák is, hogy a rapper visszaesett, és még a barátnőjével, Barnai Judittal is szakított – de Curtis tiszta vizet öntött a pohárba, és a minap elárulta az igazságot:

Úgy tűnik, hogy itt még nem értek véget a balhék, hiszen nemrég felkerült egy kifejezetten kellemetlen videó az internetre Curtisről, aki fellépés közben kelt ki egy kicsit magából, miután úgy érezte, hogy a DJ nem tudja tartani a zenéjének a tempóját – le is állította a koncertet.

„Hallod tesó! Állítsd már be rendesen a pot... Állítsd le! F*szom... Tesóm! Kevered, kavargatod b*szd meg... Állítsd be a tempót normálisan, nullára! Légy szíves!”

– akadt ki Curtis a színpadon.

Eléggé megosztotta az embereket a rapperről terjedő felvétel, ugyanis vannak, akik szerint jogos volt, hogy így nekiment a hangtechnikusnak/DJ-nek, viszont sokan úgy gondolják, hogy a stílusa nem volt éppenséggel megfelelő, és jó lenne, ha kicsit leszállna a magas lóról. Jelenleg egyedül az biztos, hogy valóban nagyon frusztráló lehetett Curtisnek, hogy ilyen „baki” miatt kellett leállnia.

Persze bőven akadtak olyanok is, akik egyből megvádolták a hírességek, és azt írták, hogy semmi gond nem volt a tempóval, csak Curtis volt beállva – de ő 3 éve tiszta, így minden bizonnyal csak rosszindulatú beszólásokról van szó, amiket mostanában kénytelen elviselni a rapper.

Itt lehet megnézni a kellemetlen videót Curtisről:

Régebben amúgy Kulcsár Edina szerelmével, G.w.M-mel is történt egy hasonló eset, amit szintén sikerült felvennie egy rajongónak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás