promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Adam Sandler: „Mindannyiunknak rettenetesen fog hiányozni”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendkívül fájdalmas időszak áll Adam Sandler és a családja előtt.

Adam Sandler Hollywood egyik legsikeresebb nevettetője, aki már több évtizede hozza nekünk az egyszerű, de annál viccesebb vígjátékokat, amiknek a többségében a család kiemelt fontosságára is felhívja az emberek figyelmét. Ennek tudatában nem meglepő, hogy a következő alkotásában állítólag a felesége, illetve a lányai is szerepelni fognak, szóval igazi családi mókára számíthatunk:

Nemrég sajnos nagyon szomorú dolog történt, ugyanis 106 évesen meghalt Adam Sandler szeretett feleségének a nagymamája, akivel a színész is nagyon jó kapcsolatot ápolt, hiszen mondhatni ő volt az, aki a család szívének számított. A komikus egy nyilvános, rendkívül megható bejegyzésben búcsúzott az elhunyt családtagtól, aki a nekrológ alapján igazán szeretetteljes és mozgalmas életet élt.

„A feleségem nagymamája ezen a héten, 106 éves korában elhunyt. Egy baromi nagyszerű hölgy volt. Egy odaadó feleség. Egy csodás édesanya. Egy nagymama, aki elképesztő szeretettel árasztotta el az unokáit. Egy remek nagyi, aki kizárólag kedvességet és örömet mutatott mind a négy unokájának, amikor csak együtt voltak. Mindig nagyon jó hangulatban volt. Mindig nevetett. Mindig adott. Mindig készen állt, hogy jól érezze magát. Benne volt az amerikai nők Ki kicsodájában. Egy művész (az egyik művét kiállították a southamptoni Parish múzeumban). Egy író. Egy iskolai tanár. Egy golfozó. Egy New York-i. Egy igazi bridge mester. Egy csupaszív ember. Sose felejtjük el, amit a feleségem családjának adott. Kedvesség. Erő. És hűség. Egy igazán jó ember. Remekül éreztük magunkat Monica nagymamával, amióta csak 24 évvel ezelőtt először találkoztunk, és mindannyiunknak rettenetesen fog hiányozni. Főleg az anyósomnak, Lila-nak. Páratlan volt az összetartásuk. Szeretünk nagyi, mindent köszönünk”

– írta Adam Sandler.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a család többi tagja hogy viseli a nagymama elvesztését, de az biztos, hogy Adam Sandler mindent megtesz azért, hogy enyhítse a szerettei fájdalmát, hiszen ilyenkor van a legnagyobb szükség a törődésre, összetartásra és a szeretetre.

Itt lehet megnézni Adam Sandler búcsúposztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás