promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Három napig halott lesz, majd feltámad egy ember - állítja egy időutazó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképzelhető, hogy megismétlődik a bibliai történet?

Divatba jöttek mostanában az időutazók, akik elsősorban a TikTokon próbálják meggyőzni a felhasználókat arról, hogy valóban a jövőből érkeztek, és érdemes meghallgatni a mondókájukat. A sok fura figura között most egy igazán különleges is akadt.
A Timevoyaging néven futó illető szinte biblikus próféciával jelentkezett. Azt állítja, hogy hamarosan előkerül egy ember, aki három napig halott volt, de feltámad, és mindenkinek elárulja a túlvilági létezés titkát. Remélhetőleg nem tévedett 2000 évet, mert ezt a történetet Jézus kapcsán már ismerjük.
[[c1]]
Szerencsére az igazság leleplezésére már nem kell sokat várni, a feltámadt személy ugyanis 2022. augusztus 5-én lép a nyilvánosság elé. Az időutazó szerint szívproblémák miatt hal meg ideiglenesen, de az orvosok háromnapi kemény küzdelem után visszahozzák az életbe. 

A testét addig mélyfagyasztásban tartják, úgy tudják épségben megőrizni. Timevoyaging követői persze máris tűkön ülnek, hogy megtudják az igazságot, ám ezt előre senkinek sem lehet elárulni.

"Engem azért tett kíváncsivá a dolog, mert szívproblémám van. Hosszú időbe telne rendbehozni, viszont rengeteg különös álmom van mindenféle dologról"

- közölte egy kommentelő, aki ezek szerint akár szintén lehetne majd a feltámadott. Más viszont komolytalanra vette a dolgot, inkább a következő heti lottószámokat szeretné megtudni az időutazótól. Néhányan pedig azt a témát kezdték el feszegetni, hogy mi történik majd a vallással a valódi túlvilág lelepleződése után.
Egy másik TikToker nemrég azzal a leleplezéssel állt elő, hogy létezik egy párhuzamos világ, amelynek Azawa a neve. Egy másik emberfaj él ott, akik meglehetősen ellenségesek, például ők okozták a szeptember 11-i merényletsorozatot is.
[[c2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás