promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna megmutatta magát smink nélkül, döbbenetes a látvány
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki smink nélkül Lékai-Kiss Ramóna.

Lékai-Kiss Ramóna az ország egyik leggyönyörűbb női híressége. A műsorvezető akkor lett közismert, mikor szerepet kapott a Barátok közt című napi sorozatban. Ramóna hosszú évekig játszotta Zsófi karakterét, és a mellplasztikáját is mondhatni a sorozatnak köszönheti, hiszen amíg a történetben Zsófi nem kezdett el plasztikai műtéten gondolkodni, neki sem jutott eszébe, hogy megnagyobbíttassa a melleit. Igaz, Ramóna azelőtt sem volt megelégedve kebleivel, mivel azokat túl kicsinek találta.

A színésznő azóta elszerződött a TV2-höz, és manapság már műsorvezetőként láthatjuk inkább a képernyőn. A televízióban persze mindig kisminkelve van jelen, természetes formájában csak a családtagjai és az ismerősei láthatták eddig.

Ramóna viszont most egy olyan képet töltött fel a közösségi oldalára, amin megmutatta természetes szépségét, smink nélkül állt kamera elé. A műsorvezető egy nagyon fontos téma miatt posztolt az Instagram-oldalára, a nőket érő zaklatások kapcsán. Mint írja, nemrég egy izgalmas előadáson járt, ahol több szakember beszélgetett erről a témáról. Ramóna úgy látja, hogy a nők sok esetben önmagukat hibáztatják, hogy mit csináltak rosszul, és nem pedig az adott zaklató fél felelősségre vonása az első gondolatuk.

Éppen ezért tartja fontosnak felhívni a figyelmet egy kampányra, aminek a lényege, hogy "egy ilyen incidens után vigasztalni kell a zaklatást elszenvedő személyt és erősíteni őt abban, hogy a zaklató viselkedése helytelen volt".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás