promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Formás, vagy egyszerűen csak nagy Heidi Klum feneke? Ezt most bárki eldöntheti
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Néhány követője már unja a szupermodell meztelenkedését.

Heidi Klum még csak jövőre ünnepli az 50. születésnapját, de máris úgy tűnik, mintha réges-rég nyugdíjba vonult volna. A német származású szupermodell elhagyta a kifutók világát, és ha nem szerepelne az America’s Got Talent tehetségkutató műsor zsűrijében, alighanem igen keveset hallanánk felőle.

Persze lehet, hogy az Instagram-oldala segítségével akkor is képes lenne fenntartani maga iránt az érdeklődést, hiszen legutóbb is olyan képet posztolt magáról, hogy azóta is erről beszél a fél világ.

A szőke szépség egy teraszon élvezte a naplementét, és ehhez nem öltözött túl, hiszen a mellbimbóit csupán a karjaival próbálta takargatni, míg a fenekét egy falatnyi bikinalsóval. A topless szerelés ugyanakkor egy érdekes kérdést is felvetett.

Talán csak a kamera szöge teszi, de ezen a képen Heidi Klum feneke szokatlanul nagy, bár más talán azt mondaná rá, hogy formás, és egy 175 centi magas nőhöz tökéletesen illik. A St. Barts szigetén készült fotó egyébként nem számít túlságosan merésznek, ahhoz képest, hogy a közelmúltban a szupermodell meztelenül mutatkozott meg.

Az Insta-oldalán ugyan nem szerepel(het)nek kommentek, de a fotót szintén leközlő Daily Mail bulvárlap cikkéhez azért jó pár megjegyzés érkezett. Közülük pedig nem mindegyik tartalmazott dicséretet:

„Ha már tehetsége nincs, akkor mutogatja a testét.”

„Ez lenne egy dögös nyári csaj? Inkább kétségbeesett. Nézzétek már meg a lúzereket, akikhez hozzáment.”

„Unom már a celebnőket, akik folyton a feneküket mutogatják. Már ezer ilyet láttunk, az övé sem különb.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás