promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még Gáspár Evelin mellbimbója is előbújt, hogy kiélvezze a napsütést
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin csodásan néz ki a legújabb, bikinis képein.

Gáspár Győző lányát, a jelenleg 28 éves Gáspár Evelint sok-sok esztendővel ezelőtt A Győzike Show-ban ismerhette meg az ország még gyerekként, így később elég nehéz volt elérnie, hogy az emberek komolyan vegyék őt. Az utóbbi években viszont bebizonyította, hogy ő egy okos, értelmes ember, akinek határozott véleménye van a világ dolgairól, ráadásul nagyon csinos is, így nem meglepő, hogy már több mint 188 ezren követik Instagramon.

Gáspár Evelin már egy ideje kiszállt a családi fészekből és saját életet él a szerelmével. Szerencsére a rengeteg munka mellett egy kis pihenésre is jutott ideje a minap, ugyanis ellátogatott egy zalakarosi wellness hotelbe, ahol láthatóan nagyon élvezte a skypool által adott lehetőségeket, hiszen fürdőruhára vetkőzött és lőtt pár szexi képet – és ez még nem minden.

Aprócska, fekete bikiniben mutatta meg a tökéletes testét Gáspár Evelin, aki egyszerűen bombasztikusan néz ki a felvételeken, amiken a kerek popsiját is közszemlére teszi. Az egyik fotójának elkészültekor pedig minden bizonnyal egy kellemes kis szellő is jelen volt a forró napsütés mellett, ugyanis a híresség mellbimbói is átütöttek a felsőjén.

A látvány egyszerre csábító és meglepő, Gáspár Evelin hódolói pedig egyáltalán nem orroltak meg rá emiatt. Sőt, rengetegen örülnek, mikor Győzike gyönyörű lánya egy kicsit többet mutat magából, mivel ez azt jelenti, hogy jól érzi magát a bőrében, büszke az elért teljesítményére, és már nincsenek meg benne azok a félelmek, gátlások, mint évekkel ezelőtt.

Itt lehet megnézni Gáspár Evelin bikinis képeit, az utolsó felvételen ütnek át a mellbimbói:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás