promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarország legszebb nője 23 éves, és szerelemre vágyik
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarország legszebb nője párkapcsolatra vágyik.

A 23 éves Perger Patrícia lett az idei Magyarok Világszépe verseny győztese, vagyis most őt választották Magyarország legszebb nőjének. Patrícia komoly tapasztalattal érkezett a versenybe, hiszen már 15 éves kora óta modellkedik, emiatt korán magántanuló lett. Az akkor 15 éves tinédzser Győrből indult neki a nagyvilágnak, Ázsia számos pontján járt már, de a klasszikus európai modell utak sem maradtak ki az életéből.

A világlátott Patríciát az édesanyja bíztatta, hogy jelentkezzen a Magyarok Világszépe versenybe.

„Mikor megláttam, hogy Győrben választják a királynőt, éreztem, ezt nem hagyhatom ki, pedig korábban sosem jártam szépségversenyen. Bejártam a világot, de a szívem mindig hazahúz Győrbe”

- nyilatkozott a szépségkirálynő a Blikk-nek.

Patrícia őszintén elmondta, hogy a modell szakmának komoly árnyoldalai is vannak. Elmondása szerint a középiskolás évei nem voltak könnyűek, féltékenyek voltak rá az osztálytársai, és a barátai sem nagyon értették, mi zajlik körülötte. Emiatt sokat volt egyedül, de a szülei mindvégig támogatták őt, mert látták, mennyire szereti, amit csinál. Bár a rengeteg utazás miatt nem lett volna ideje egy párkapcsolatra, már nagyon vágyik a szerelemre.

Patrícia szeretné megtalálni a nagy Ő-t, akivel családot alapítana. A legszebb magyar nő nem titkolja, hogy hatalmas családot szeretne, kislányokra vágyik. Perger Patrícia most felvételt nyert a sport- és rekreációszervezés szakra az egyetemen, de úgy döntött, passzíváltatja a félévet, és most inkább a munkájára koncentrál. Azonban nagyon érdekli a sportoktatás, ezért azt tervezi, hogy ha abbahagyja a modellkedést, akkor mindenképpen elvégzi az iskolát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás