promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lola új bikiniben mutatja meg a napbarnított melleit, Vass Zita pedig szinte meztelen – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A külföldi felhozatalt Viera Gaon fogja képviselni.

Lolát tiniként ismerte meg az ország, de már 33 éves, és kimondhatjuk, hogy jót tett neki a kor, na meg az átváltozás. Most szingli, és várja, hogy rátaláljon az igazi, akivel végre bele tudna vágni a családalapításba. Az énekesnő igyekszik a médiában is megállni a helyét. Most a SzerencseSzombatnak a műsorvezetője, de sok helyen fel szokott tűnni. Az énekesnő Macao Beach-en igyekszik még barnábbra süttetni magát. Az új bikinije színes és szexi.

Az egyik kedvenc magyar modellünk, Vass Zita nem csak a Playboy címlapján pózolt már, hanem szabályosan kapkod érte a szakma, így rengeteg munkája van. Most a kifutón láthatjátok őt – először egy Liliana Montoya darabot visel. Az utána lévő videót pedig mindenképpen érdemes megnézni, mert olyan, mintha meztelen lenne, és szinte az is.

Végül érkezzenek Viera Gaon művészien erotikus képei. Van, amikor a modell csak a vékony bugyiját mutatja meg a közönséget, és akadnak olyanok is, amikor a dekoltázsa kerül előtérbe. Viera még egy szimpla széken ülve is szexi tud lenni.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás