promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő, hogy milyen növényt találtak egy Nógrád megyei otthonban
Borítókép:  Illusztráció-Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ritka hobbi: marihuánát termesztett a nagyinál egy 18 éves fiatal.

Nem bízta a véletlenre, nagymamája udvarában termesztette a kábítószert egy 18 éves fiatal férfi. A salgótarjáni nyomozók ki is hallgatták mint gyanúsítottat.

A házkutatás 2022. július 25-én történt több színtéren: a rendőrök átvizsgálták a férfi lakását, a közeli erdőt és a nagymama birtokát is, amit ő használt. Mindegyik területen kerültek elő bizonyítékok, amik megerősítették a feltételezést. A rendőrök lefoglaltak 7 cserépben és egyéb módon termesztett növényt, emellett pedig "zsákmányra" akadtak a nagyi garázsában is. A hatóságok 12 műanyag flakonokban tárolt növényre bukkantak, ezt követően pedig növényi magokra, LED világításra, marihuánát tartalmazó cigarettacsikkekre bukkantak. A férfi lakásán pedig a kábítószer fogyasztásához alkalmas eszközt, és bruttó 4,1 grammnyi növénytörmeléket foglaltak le. A csikkek és a növények MMC Cannabis tesztje pozitív lett.

Forrás: police.hu

Természetesen a Salgótarjáni Rendőrfőkapitányságra előállították a lakost, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. Azontúl, hogy Magyarországon a fogyasztása és forgalmazása illegális, egészen az 1930-as évekig különböző formáiban lehetett vele találkozni a patikákban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás