promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz a kedved? Tolvai Reni aprócska bikinibe bújtatott mellei majd segítenek
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni újból megmutatta, hogy mennyire bomba formában van.

A csodás hangú Tolvai Reninek rég volt igazán nagy slágere, de cserébe folyton a testéről beszélnek az emberek, hiszen a szexi képeivel szinte mindig felrobbantja az internetet. Ez is bizonyítja, hogy hiába szólogatnak be neki rengetegen azért, mert „magamutogató” és „közönséges”, mégis mindenkit odavan a hatalmas melleiért – amiket nemrég például egy üvegfalhoz nyomott:

Tolvai Reni már-már kacag a rosszindulatú beszólásokon, hiszen tudja, hogy a számtalan negatív komment mögött minden bizonnyal csupán irigység van. Nem mindenki rendelkezik ilyen csábító testtel és nőies kisugárzással, mint ő, és ez sokaknak fájó pont lehet az életükben – vagyis jó eséllyel titokban a legtöbb rosszakarója pont olyan akar lenni, mint ő.

Most ismét egy tűzforró képet osztott meg magáról Tolvai Reni, aki egy fekete, aprócska bikiniben tárta elénk a fantasztikus melleit, hogy bárki büntetlenül megcsodálhassa őket – a több ezer kedvelést és a számtalan dicsérő kommentet látva pedig kijelenthetjük, hogy nagy sikert aratott a poszt.

Bárhogy lehet szidni Tolvai Renit, de a tehetségét, illetve a szépségét senki sem kérdőjelezheti meg, hiszen nemcsak a hangjával tudja pillanatok alatt levenni a közönséget a lábáról, hanem pár jól beállított, vadító fotóval is. A legutóbbi ilyen felvétel is nagyon hatásos lett, hiszen ez a látvány rögtön kiiktatja a rossz kedvet és felhőtlen boldogságot hoz cserébe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás