promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: így néz ki most SP, az egykori magyar tinisztár?
Borítókép:  youtube.com/Fluor Tomi (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

SP mellett most bárki szó nélkül elmenne az utcán, teljesen felismerhetetlen lett az énekes.

Nagyjából 10-15 évvel ezelőtt szinte mindenhol Éder Krisztián, azaz SP arcát lehetett látni, és az összes rádióban, zenecsatornán az ő hangját lehetett hallani. Magyarország egyik legsikeresebb tinisztárja volt SP, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint például a Fluor Tomival közösen készített „Partyarc”, az „Állj meg” vagy a „Ne add fel” – de a legtöbben minden bizonnyal a „Nevem SP” miatt emlékezhetnek még rá:

SP-t a hatalmas sikerek és elismerések ellenére rengeteg támadás érte, a rosszakarói folyamatosan beszólogattak neki, hogy „nyálas”, illetve „meleg”, ő pedig az évek alatt inkább a fotózás felé vette az irányt, és a rajongói legnagyobb bánatára felhagyott a zenéléssel. Éder Krisztián már egy ideje szinte eltűnt, hiszen még a „Partyarc” új verziójában sem vett részt, akármennyire is kérlelte őt Fluor Tomi.

Rengeteg embert érdekel, hogy mi van a jelenleg 33 éves, elvileg nemzetközi fotósként dolgozó SP-vel, akiről azt sem lehet tudni, hogy néz ki most. Nos, úgy tűnik, hogy egy Reddit felhasználó lerántotta a leplet az egykori tinisztárról, hiszen kikerült róla a platformra egy friss, egészen meghökkentő felvétel, amin egyenesen felismerhetetlen – annyira, hogy egyesek szerint már az is kérdéses, tényleg ő van-e a képen.

Éder Krisztián hosszú, sötét hajjal, szakállal, kalapban látható a fotón, ami pillanatok alatt elterjedt az interneten, hiszen az emberek alig akarják elhinni, hogy valóban SP-ről van szó, olyan sokat változott.

Az eddigi visszajelzések alapján a kommentelők szerint valóban Éder Krisztián van a felvételen, vagyis ha ez igaz, akkor végre több év után újra láthatjuk SP-t, akinél talán sosem volt nagyobb tinisztár ebben az országban – íme a megdöbbentő fotó:

Ha szeretnél még érdekességet látni, akkor mindenképp nézd meg Fluor Tomit sapka nélkül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás