promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb sztár szállt be páros lábbal a Schobert-botrányba - Ez valami újnak a kezdete?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem várt helyről kapott támogatást Schobert Norbi, de még így sem akarnak csitulni az indulatok.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Schobert Norbi az ország egyik legbotrányosabb híressége, hiszen volt időszak, amikor bármit mondott, azzal több ezer embert húzott fel, és igazi gyűlöletcunami zúdult rá a kommentszekciókban.

A fitneszguru a stroke-ja óta jóval nyugodtabb életet él, ugyanis elhatározta, hogy nem engedi be a feszültséget a hétköznapjaiba, és nem hagyja, hogy hatással legyenek rá a rosszakarói.

Nemrég bombaként robbant a hír, hogy több éve létezik egy Facebook-csoport, amit csak azért hoztak létre, hogy az egész Schobert családot alázzák benne. Egyes pletykák szerint Béres Alexandra áll emögött, de ő tagadta a vádakat, Schobert Norbi pedig elhatározta, hogy véget vet ennek a gusztustalanságnak, és felszámolja a csoportot, ahol sokan névtelenül, ismeretlenül szidják őt, illetve a szeretteit – Dér Heninek is megvan ezzel kapcsolatban a véleménye.

„Megdöbbenve olvastam a Norbi és Réka családját ért verbális támadásról a sajtóban. Önmagában az is gyomorforgató, hogy egyesek mások gyerekeiből, családtagjaiból képesek napról napra, hétről hétre, évről évre gúnyt űzni. Az pedig, hogy mindezt - legtöbbször - név és arc nélkül, kamu profilok, álprofilok mögé bújva, hordába szerveződve követik el, ráadásul 8 éve büntetlenül, minden határon túlmegy. Magától értetődik, hogy kiállok, és szolidaritást vállalok Norbiék mellett, ugyanakkor ez az ügy mégsem róluk szól. Pontosabban, nem csak róluk. Most ők voltak az áldozatok, holnap én, holnapután te!

Ennek a gyakorlatnak most kell véget vetni!

Hiszek a szólásszabadság és a szabad véleménynyilvánítás intézményében, mint alapvető emberi jog. De épp ugyanennyire hiszek az emberi méltóság intézményében is, mint alapjog. Az anonim zaklatás, a verbális bántalmazás pedig régóta ott lapul az említett fent említett jogok fészkében, és épp ideje feltörni a záptojást!

Megkérek mindenkit, hogy csatlakozzon ezen felhíváshoz, és vessünk véget az arctalan és nemtelen támadások gyakorlatának!”

– írta Dér Heni.

A visszajelzések alapján rengetegen egyetértenek az énekesnővel, hiszen tényleg egészen felháborító, hogy egyesek kamuprofilok mögé bújva olyan rosszindulatú, bántó, sértő üzeneteket küldözgetnek másoknak, hogy azokkal akár még komoly károkat is okozhatnak – akár mentálisan, akár máshogy.

Minden bizonnyal mindenki szembesült már hasonló jelenséggel, hiszen az internet álcája mögött sokkal nagyobb az emberek szája, mint a való életben, így általában akik a durva hozzászólásokat írják ismeretlenül másoknak, azok jó eséllyel valójában visszahúzódó, esetleg megtört, irigy alakok, akik sajnos így adják ki magukból azt a feszültséget, amit a saját életük nehézségei okoznak nekik – pedig mindenkinek jobb lenne, ha más csatornát találnának erre.

Itt lehet megtekinteni Dér Heni posztját, amire Schobert Norbi annyit reagált, hogy „Köszönöm Heni! Az Isten áldjon meg Családoddal együtt!”:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás