promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Péter Szabó Szilvi előre dőlt, hogy jobban beláthassunk a formás mellei közé
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A NOX énekesnője, Péter Szabó Szilvia egy dögös képpel forrósítja fel a hangulatot.

Péter Szabó Szilvia nemcsak rendkívül tehetséges, hanem elképesztően gyönyörű is, nem hiába ő az ország egyik legkedveltebb énekesnője. Rengetegszer megcsillogtatta már a csodás hangját az utóbbi években, nagyon sokan ismerik őt, de érdekes módon eddig szinte mindig sikerült kimaradnia a balhékból, botrányokból – még azt is remekül kezelte, mikor a közösségi oldalán kapott egy rosszindulatú beszólást:

A NOX énekesnője már ezerrel készül a november 27-én megrendezésre kerülő nagykoncertre, ami az Arénában lesz. Péter Szabó Szilvia minden bizonnyal nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is szeretne a lehető legjobb formában lenni a hatalmas fellépésre, ezért a minap például 3 km-t futott – ennek örömére ki is rakott magáról egy posztot, ami meglepően forró lett.

Péter Szabó Szilvia megmutatta magát a kiadós futás után a feszülős sportruhájában, ami szépen összenyomta a kebleit. Sőt, a híresség még egy kicsit előre is hajolt az előnyös felvétel kedvéért, így mindenki vethetett egy lopott pillantást a dekoltázsára – ezzel pedig sokaknak csodássá tette a napját, az biztos.

Péter Szabó Szilvia ismét bebizonyította, hogy ő Magyarország egyik legszebb énekesnője, ráadásul neki még csak vetkőznie sem kell ahhoz, hogy megkapja az emberek csodálatát, figyelmét és rajongását – rengeteg előadó példát vehetne róla, hiszen manapság szinte mindenki úgy próbálja eladni magát, hogy pucérkodik az Instagramon.

Itt lehet megnézni Péter Szabó Szilvia szexi képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás