promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Vivi kirakta a műmelleit, hogy a csöves kukoricák arra csuhézzanak
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Vivi plasztikázott melleivel pózol és hódít.

„Ne maradj csöves kukorica!”

- így bíztatja a valóságshow-ba való jelentkezésre a magyar embereket VV Vivi, azaz Szilágyi Vivien, a Való Világ 10. szériájának győztese, aki maga sem maradt csöves kukorica, hanem bevállalta az RTL Klub luxusbörtönét, majd hónapokkal később már sok-sok milliónyi főnyereménnyel távozott onnan.

Vivi elmondása szerint a műsor óta bejárta az egész világot, bulizott külföldi hírességekkel, ha úgy tartja kedve, leruccan Milánóba kávézni, és mind ezek mellett arra is futotta neki, hogy új kebleket csináltatott magának.

A plasztika eredményét Vivi már korábban megosztotta a közösségi oldalán, és azóta is büszkén mutogatja a műmelleit. Legutóbbi bejegyzéséhez ezúttal olyan fotókat mellékelt, amelyek Cipruson, a tengerparton készültek. Ezeken a képeken VV Vivi leopárdmintás bikinit visel.

A poszt alatt számos dicsérő komment olvasható.

„Teljes H2O feelingem van”

- utalt az egyik kommentelő a Magyarországon is nagy sikerrel futott ausztrál sorozatra, a H2O: Egy vízcsepp elég-re, ami sellőlányokról szólt.

Az persze a hozzászólásból nem derül ki, hogy a kommentelőnek miért éppen ez a széria jutott eszébe Vivi fotójáról, hiszen Ciprus közelébe sincs Ausztráliának, és VV Viviről sem éppen egy sellő jutna az eszünkbe, inkább egy szirén, aki ének helyett az új melleivel csalja magához a gyanútlan úszókat. Az első képen, a háttérben látható is a vízben egy férfi, aki szemmel láthatóan Vivien felé leskelődik, valószínűleg őt máris rabul ejtette Vivi külsője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás