promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M porrá zúzta Azahriah-t, újabb sztárbotrány a láthatáron?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

G.w.M őszinte, kőkemény véleményt fogalmazott meg a „húgyos” Azahriah-ról.

Varga Márkot, azaz G.w.M-et azelőtt is több millióan ismerték és hallgatták, mielőtt összejött Kulcsár Edinával, de igazán leginkább a kapcsolatuk bejelentésekor kezdtek el vele foglalkozni az emberek. Többek között a Toi Toi vécés szexbotrányáról elhíresült előadó, Azahriah is készített hónapokkal ezelőtt G.w.M-ről és Kulcsár Edináról egy videót, emiatt pedig szinte rögtön megromlott a kapcsolatuk a rapperrel – pedig akár egy gyümölcsöző kollaboráció is lehetett volna a dologból.

G.w.M most a tőle megszokott őszinteséggel beszélt az Azahriah-val való kapcsolatáról, és elárulta, hogy szerinte nagyon tehetséges, de emberileg vannak vele gondjai, mivel annak idején megkérte őt teljesen normálisan, hogy szedje le a videót, amit róla és Kulcsár Edináról csinált, de a fiatal énekes ezt nem tette meg végül, hiába mondta előtte, hogy törölni fogja a felvételt – nem csoda, hogy ezek után G.w.M megorrolt rá.

G.w.M „húgyosnak”, „kisgyereknek” és egyebek között „kis kompjúterkukac görcsnek” nevezte Azahriah-t, amiért visszatáncolt, és nem szedte le a videót – ebből pedig kiderült, hogy még mindig benne van a tüske Kulcsár Edina szerelmében, aki szerint azt is számításba kellett volna vennie Azahriah-nak, hogy ő idősebb és elismertebb nála, ezért tiszteletben kellett volna tartania a kérését.

Úgy tűnik, hogy ebből akár még komolyabb botrány is lehet, hiszen G.w.M-en érezni lehetett, hogy valóban neheztel Azahriah-ra, akivel szívesen csinált volna korábban még közös zenét is – de ennek minden bizonnyal lőttek.

Lehet, hogy G.w.M szívét megenyhítené, ha Azahriah újból bocsánatot kérne tőle, és elmagyarázná neki, hogy végül valójában miért döntött így, hiszen ha kibékülnének és csinálnának közösen egy dalt, az biztos, hogy gigasláger lenne Magyarországon.

Itt lehet megnézni G.w.M-ről egy videót, amiben Azahriah-ról beszél, és porrá zúzza őt a kemény szavaival:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás