promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Victoria Beckham piros bikiniben mutogatta a fenekét – ez forróbb, mint az idei nyár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő 48 évesen is elkápráztatja a férfiakat.

Végtelennek tűnő vakáción vesz részt a Beckham-házaspár, amely július második felében a Földközi-tengeren, Szardínia szigete közelében hajókázott. Az exfocista David Beckham helyett szokás szerint a felesége, Victoria vitte el a show-t.

A 48 éves énekesnő egyre merészebb szerelésekben mutatkozik azóta, hogy kiházasította Brooklyn nevű fiát. A Spice Girls egykori tagja talán attól tart, hogy nemsokára nagymama lesz, és előtte még szeretné megmutatni, hogy fölötte sem járt el azért az idő.

Ez kétségkívül így van, Victoria Szardíniához például egy olyan vadító piros bikinit választott, amit akár a Baywatch-lányok is megirigyelhettek volna. Az énekesnő megpróbálta magát kissé takargatni a paparazzók előtt, de hiába gyűrte maga elé a kendőjét vagy a törülközőjét, a tökéletes formájú feneke gyakran került premier plánba.

A brit sajtó szerint Beckhamék ezúttal nem a saját hajójukon szelték a habokat, hanem egy olyan – minden luxussal felszerelt – szuperjachton, amelynek 1,6 millió fontba (közel 750 millió forintba) került az egy heti bérleti díja.

Az éles szemű megfigyelők szerint Victoria a francia Eres márka Les Essentials nevű bikinijében villogott, amely 230 fontba (107 ezer forintba) kerül, vagyis hozzá mérten olyan olcsóság, hogy talán ezért takargatta a fotósok elől.

Az énekesnő nemcsak a hasát süttette a nappal, hanem rendszeresen keményen is edzett a hajón, vagyis nem a véletlennek köszönheti fantasztikus alakját. Az immár házas Brooklyn hiányzott, de velük volt a másik három gyermekük, Romeo, Cruz és a 11 éves Harper, akik gyakran pattantak jet-ski-re az apjukkal.

Fotók: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás