promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi megelégelte a gusztustalan pletykákat, végre tiszta vizet öntött a pohárba
Borítókép:  youtube.com/Családbarát Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi választ adott a kérdésre, ami a fél országot lázban tartotta.

Felkelt a nap, ez pedig azt jelenti, hogy ismét születik pár cikk a magyar médiában Szabó Zsófival kapcsolatban, hiszen jelenleg ő az a celeb, aki valamiért folyton a figyelem középpontjában van, pedig még csak nem is él botrányosan. Az emberek hol a szerelmi életével foglalkoznak, hol a külsejével, de azt valószínűleg senki se tudná megmondani, hogy pontosan miért is alakult így az utóbbi hónapokban – és minden bizonnyal már Szabó Zsófi is nagyon unja ezt a kéretlen figyelmet és a rengeteg pletykát.

Az ország egyik fele arra kíváncsi, hogy vajon Szabó Zsófi ismét összejön-e Shane Tusuppal, akivel még a mai napig nem  tudni pontosan, hogy valójában miért szakítottak; a másik fele pedig azt szeretné tudni, hogy vajon miért nem mutatja meg szinte soha a gyermekét, hiszen mindig mondja, hogy arra a legbüszkébb, hogy édesanya lehet – Szabó Zsófi most megválaszolta az utóbbi kérdést, hátha így végre véget vethet a már-már gusztustalan szóbeszédeknek.

„Egy olyan személy akinek fontos a véleménye, azt kérdezte tőlem, miért nincs az oldalaimon jobban kommunikálva, megmutatva a számomra legfontosabb szerep, amire a legbüszkébb vagyok. Az anyaságom. Tudjátok, hogy a média és azon belül is a social média milyen árnyoldalakkal rendelkezik. Én ezt az évek során többszörösen megtanultam. Mivel a fiam a legdrágább kincsem és nem csak ébren, de álmomban is őt féltem, érte aggódom és minden pillanatban az ő érdekeit nézem, így pár évvel ezelőtt hoztunk egy döntést az apukájával. Ő persze támogatott az ellenkezőjében is, szerinte nyugodtan megoszthattam volna Mendelt a nyilvánossággal, hiszen ő a mi csodánk, nem szégyen ha büszkék vagyunk rá. Nagyon megosztó téma, elfogadok minden álláspontot. Én mégis máshogy döntöttem. Amikor azt fogja kérni tőlem a fiam, hogy mutassam meg őt is az oldalamon, akkor majd ti is látni fogjátok Őt. Addig pedig az életem legfontosabb pillanatait amiket Vele élek meg, megtartjuk magunknak”

– írta Szabó Zsófi.

Teljesen érthető Szabó Zsófi álláspontja, hiszen ha folyton mutogatná a gyermekét, akkor minden bizonnyal azzal vádolnák őt, hogy csak pénzt akar csinálni a kisfiából, és a like-ok miatt posztol róla. Arról nem is beszélve, hogy hosszú távon milyen káros lehet Mendel számára, ha ilyen hamar megkapja annak a figyelemnek akár a töredékét is, ami az édesanyjára összpontosul minden egyes nap – szóval minden bizonnyal jól döntött Szabó Zsófi.

Itt lehet megtekinteni Szabó Zsófi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás