promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia alul fazonra igazítva, a hét főbűnt egyszerre elkövetve vetkőzött le a leghíresebb férfimagazinnak
Borítókép:  YouTube / Index.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető határozott elképzelésekkel állt a kamera elé.

Liptai Claudia a magyar televíziózás nagyasszonya, aki már a Szomszédok című kultikus sorozatban is szerepelt (vajon hányan emlékeznek erre), aztán a Csíííz pimasz műsorvezetőjeként szerzett még nagyobb ismertséget magának, és ma már elképzelhetetlen egy RTL Klubos show nélküle.

A mostanában a Mestercukrászban háziasszonykodó, és még mindig csak 49 éves színész-műsorvezetőről biztosan sokan tudják, hogy bő egy évtizede a széles nyilvánosság előtt is megmutatta bájait. Hogyne emlékeznénk rá, hiszen Claudia – akkoriban szokatlan módon – komoly szerepet vállalt a Playboy-fotózás tematikájának kitalálásában, és az újságot is teljes erőbedobással promótálta.

A híres férfimagazin 2009-ben ünnepelte fennállása két évtizedes évfordulóját, és a kerek jubileumot valami igazán nagy dobással akarták megünnepelni. Így került az októberi szám címlapjára Liptai Claudia, aki a szaftos, szokatlanul merész képeken a hét főbűnt, illetve a Játék a kastélyban témát keltette életre.

A vörös démontól nem áll távol az önirónia, ezért anno örömmel jelentette ki, hogy az elkészült fotókon a hurkáit és a szeplőit is meghagyták, de persze azért némi retus is belefért az illúziókeltés kedvéért. Azt sem titkolták el, hogy Claudia 3 millió forintos gázsiban részesült, ami közel másfél évtizede nem volt rossz pénz, de már vagyonnak túlzás lett volna állítani.

„Iszonyatosan vártam a fotózást, külön készültem, edzettem, hogy elnyerjem a tetszését a művésznőnek, akivel a kisugárzása miatt könnyű volt erotikus hangulatba kerülni, ez szerintem látszik a képeken”

– idézte annak idején a Velvet a Martin néven emlegetett kubai kosaras srácot, aki mellékszereplőként több felvételen is megjelent. Mégpedig zavarba ejtően aktívan, egy alkalommal simán aláfogva a műsorvezető kerek melleinek is.

A kétméteres sportoló a farmerját magán hagyta, Claudia viszont sokkal merészebb volt nála, bár némi áttetsző anyag, illetve egy tollból készült legyező alkalmanként eltakarta a legintimebb részeket. Annyi mindenesetre nyilvánvalóvá vált a képekből, hogy Claudia akkoriban alul a fazonra igazított verziót kedvelte.

Képek ITT találhatók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás