promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz miatt lett babája Nádai Anikónak?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz szerint ha ő nincs, akkor Nádai Anikónak és Hajmásy Péternek nem született volna kisfia.​

Nádai Anikónál kedd reggel indult meg a szülés. A műsorvezető párja, Hajmásy Péter a kórházból posztolt egy képet, amihez annyit írt, hogy

„hát, akkor kezdjük”.

Néhány órával később már Anikó is a közösségi oldalán közölte a nagy hírt, hogy megszületett kisfiuk, aki a Hajmásy Alex nevet kapta.

„A boldogságunk határtalan a szívünk csordultig. Üdv a nagyvilágban kisbabánk”

- írta a bejegyzéséhez Nádai Anikó, aki egy olyan képet mellékelt a posztjához, amin ugyan látszik a kisbaba, de mégsem teljesen.

Arról egyébként nagyon sok édesanya hasonlóképpen gondolkodik, hogy babájukról, kisgyermekükről ne posztolgassák tele a Facebookot és az Instagramot, mert bárki visszaélhet a képekkel. Sáfrány Emese, és most Nádai Anikó is ugyanígy vélekedik erről, és külön pozitívum, hogy ezzel követendő példát is mutatnak a követőiknek.

Ennél többet valószínűleg nem is fogunk látni Péter és Anikó kisfiából, hacsak nemsokára nem az egyik nagyobb bulvárlap címlapján fognak szerepelni, ahogy legutóbb Rácz Jenő és Gyuricza Dóra is tették. Anikó posztja alatt folyamatosan érkeznek a gratulációk, többek között Kulcsár Edina is jókívánságait küldte a családnak. Alekosz ezzel szemben magának követeli az összes gratulációt, mert elmondása szerint ha ő nem lett volna, akkor ez a gyerek nem született volna meg.

„Azért, egy köszönöm Alekosz, jólesett volna. Ha én nemvagyok, akkor ez a gyerek nem születik meg. Ha akkor párbajozni kiviszem, 95/5-el kiesik, márameg már azt sem tudják, kicsoda. Sok Boldogságot!”

- írta közösségi oldalán Alekosz, aki még annak idején a Való Világ 4. szériájában szerepelt együtt Anikóval.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás