promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva pletyka keringett Curtisről, de most mindent megmagyarázott
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét felháborodtak a rajongók, de Curtis igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba.

Nincs könnyű helyzetben Curtis, aki újabban folyamatosan botrányokba keveredik. Bár egy zenész természetesen akkor mondja le a fellépését, amikor jól esik neki, azonban ilyenkor el kell viselnie a következményeket, és persze azt, hogy a rajongói csalódnak.

Nem csak a rajongók, hanem Majka is csalódott, akinek Villányban egyedül kellett megoldania kettejük fellépését a rapper távolmaradása miatt. Ennek az lett a vége, hogy a két zenész bejelentette, hogy ismét külön utakon folytatják tovább.

Kurai László, Curtis egyik barátja is megerősítette, hogy a rappernek nincsenek drogproblémái és nem esett vissza, azonban továbbra is titok övezi azt, hogy akkor miért szakítottak újra Majkával. Lehet valamilyen éles vita van a háttérben, amiről nem akarnak beszélni? Annyi biztos, hogy Curtis végül nem csak Majkát, hanem a barátnőjét, Barnai Juditot is elvesztette.

Aztán jött egy újabb fordulat, mivel Curtis múlt hét szombaton nem jelent meg a Monorierdőn megrendezett falunapon. A szervezők résen voltak, és az utolsó pillanatban G.w.M-et gyorsan lecsábították egy fellépésre. A részletekbe senki sem akart belemenni, így nem derült ki Curtis miért maradt távol, mivel ugyanazon a napon egy későbbi koncertjére azonban elment.

A rajongók dühösek voltak, és akadt olyan is, aki kijelentette, hogy többet nem megy Curtis koncertre emiatt.

Egy darabig ezekből nem is lesz sok, mivel a rapper Dabason sem lép fel. Elkezdtek szárnyra kelni a pletykák, hogy az előadó túlságosan készen van, és ezért mondja le sorban a koncertjeit, de ezt az előadó és a szervezők is cáfolták.

„Lássunk tisztán! A hétvégi dabasi fellépést a szervezők mondták vissza, az elmúlt időszak történései miatt”

- adott magyarázatot Curtis, akit a Blikk idézett.

Tehát Dabason féltek, hogy a rapper esetleg nem jelenik meg, így inkább leszerződtették helyette az AK26-ot. Benne volt a pakliban, hogy szervezőkben lesz egy nagy adag bizalmatlanság Curtis húzásai miatt. Egy szakértő szerint a rapper ezzel az őszi időszakról is letehet, mert nem fogják jó ideig hívni sehova.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás