promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina és G.w.M Görögországban balhéztak? Most kiderült az igazság
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina tiszta vizet öntött a pohárba és elmondta, hogy mi történt valójában Görögországban.

Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M január közepe óta vállalják hivatalosan a kapcsolatukat, és úgy tűnik, hogy az egykori szépségkirálynő szerencsére rendkívül boldog az új szerelmével. Sőt, az influenszer nemrég még el is ment kettesben nyaralni a rapperrel Görögországba, ahol nemcsak a pihenésre jutott idő, hanem arra is, hogy készüljön Kulcsár Edináról egy bikinis, hihetetlenül vadító fotó is:

Kulcsár Edináék romantikus kis kiruccanása Görögországba nem volt teljesen felhőtlen, ugyanis állítólag túl hangosan hallgatták kint a zenét, ezért erélyesen rájuk szóltak, ami nagyon nem tetszett se G.w.M-nek, se a párjának, így elhagyta a szájukat pár keresetlen szó és hőzöngés, amit sokan egyből balhézásnak tituláltak. Kulcsár Edina most végre elárulta, hogy mi is történt valójában.

„Nem balhé volt, csak hangosan hallgattuk a zenét (mármint másnak tűnt hangosnak) és mivel ott szólt nálunk, így nem hallottuk, hogy messziről mit beszélnek hozzánk. Ezért hangosan mondta egy ott dolgozó, aki hátul sétált, hogy halkítsuk le, mert zavarhat másokat. Márk meg erre viccesen reagált, gondolván, úgysem érti. Én meg csak simán felhúztam magam, hogy miért nem lehet zenét hallgatni fényes nappal a saját kis részlegünkön. Ennyi. Balhénak azért ezt nem mondanám”

– írta Kulcsár Edina egy Insta Storyban.

Úgy látszik, hogy tényleg egyáltalán nem volt komoly az ügy, csupán nem mindenkinek tetszett, hogy a gerlepár kicsit hangosabban hallgatta a zenét a kelleténél – de szerencsére még ez az eset sem tudta elvenni teljesen Kulcsár Edina és G.w.M jó kedvét, hiszen máris a következő nyaralásukat szervezik, ahol már ott lesznek a gyerekek is, szóval teljesen más lesz az élmény.

Amúgy minden bizonnyal G.w.M legutóbbi, videóval ellátott slágere, a „Te vagy minden gondolatom” is felcsendült megugrott hangerővel a görögök legnagyobb örömére:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás