promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Béres Anett kígyók támadását hallucinálhatta, és már azt is tudjuk, miért volt meztelen
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori valóságshow-sztár gyógyulása egy évig is eltarthat.

Egyre több építőkocka kerül a helyére azzal a különös teaszeánsszal kapcsolatban, amely kis híján tragédiával végződött. A Való Világból ismert Béres Anett ugyanis a Siklós környéki „gyanús” szertartás után eltűnt, hogy aztán meztelenül, csigolyasérüléssel, szilánkos bokatöréssel, öntudatlan állapotban találjanak rá.

Hozzáértők szerint az erős hallucinációkat okozó ayahuasca nevű szer azért késztette fejvesztett menekülésre az egykori valóságshow-szereplőt, mert az a tévképzete adódhatott, hogy kígyók támadták meg.

„Menekülés közben végül leugrott egy magaslati pontról, ekkor szerezte sérülései nagy részét”

– adott egy lehetséges magyarázatot a Velvetnek egy informátor. Az is kiderült, hogy miért lehetett teljesen meztelen a 41 éves nő a megtalálásakor. Az ayahuasca főzet elfogyasztása után hirtelen minden eltávozik az emberi gyomorból (hányás, hasmenés formájában), célszerű tehát nem felöltözve várni a hatást.

Az orvosok szerint Béres Anett maradéktalanul felépülhet, bár ez a folyamat akár egy évig is eltarthat. Zacher Gábor toxikológus úgy véli, hogy a főzetben lévő hatóanyag akár még esztendőkkel később is okozhat hallucinációkat, tehát nem egykönnyű megszabadulni a hatásától.

A Blikk rátalált a teaszeánsz sámánjára, az illető nő azonban gyorsan eltűnt szem elől. Nemcsak a weboldalát törölte, de letiltotta az ott feltüntetett telefonszámot, sőt a Facebook- oldalát is felfüggesztette. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást, kábítószer birtoklásának gyanúja miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás