promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem egy drogos bulin vettünk részt” - Sáfrány Emese megrázó részleteket árult el a teaszeánszos botrányról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sáfrány Emese tudja, hogy hibát követtek el Béres Anettel.

Már napok óta szinte csak arról a meghökkentő esetről lehet hallani, hogy Sáfrány Emese és a Való Világból ismert Béres Anett elmentek együtt egy „teaszeánszra”, ahol az utóbbi állítólag fogyasztott az ayahuasca nevezetű készítményből, ami miatt hallucinálni kezdett, majd meztelenül berohant az erdőbe és súlyosan megsérült – csak jóval később találtak rá egy messze lévő szőlőültetvényen, jelenleg is kórházban ápolják.

Sáfrány Emese tagadta, hogy pszichotróp szert fogyasztott volna, most pedig elmondott pár megrázó részletet a botrányos esetről. Állítása szerint egészen hajnalig nem volt semmi gond, majd Béres Anett felébresztette őt, hogy haza szeretne menni. Sáfrány Emese végül belement a dologba, csak kért a barátnőjétől 1-2 percet, hogy egy nem messze lévő helyről összeszedje az irataikat – de mire visszaért, az egykori villalakónak már nyoma sem volt, ezért nagy erőkkel elkezdték keresni őt, értesítették a szeretteit és végül a hatóságok is csatlakoztak a kereséshez.

„Mindvégig abban reménykedtem, hogy hamarosan előkerül. Végül a volt párja értesített, hogy megtalálták, Anett első kérdései között az volt, hogy velem mi van. Miután visszakapta a telefonját, az első kérdései között velem vette fel a kapcsolatot. Azóta is folyamatosan beszélünk, és az, hogy nektek elmeséltem ezt a történetet, közösen beszéltük meg, szeretnénk tisztázni, nem egy drogos bulin vettünk részt, nem szórakozásképpen mentünk oda. Nagyon bánt minket a rengeteg rosszindulatú hír, amik nem fedik a valóságot. Anett is el fogja mondani, ő hogyan élte át a történteket, de csak ha eljön ennek az ideje és készen áll majd erre”

mondta Sáfrány Emese.

Sokan jelenleg is támadják Sáfrány Emesét és Béres Anettet, amiért elmentek egy ilyen „furcsa” eseményre, de most kiderült, hogy egyáltalán nem a buli vezérelte őket, hanem az, hogy komoly lelki problémáik voltak, és mások pozitív tapasztalatai alapján jó ötletnek tűnt számukra az, hogy kipróbálják ezt a „szeánszot” is, mint lehetséges megoldást, hátha beválik, és boldogabbak lehetne tőle.

„Csak az vezérelt minket, hogy majd ott megleljük a válaszokat a problémáinkra. Most csak az a fontos, hogy Anett előkerült. Minden megfordult a fejemben, mi történhetett vele. Azóta sem tudni pontosan, mi történhetett, de bízom benne, hogy ez is hamarosan kiderül. Mindamellett, hogy szembesülnöm kellett az állapotával, megnyugodtam, hogy életben van. A sokkon már túl vagyok, de nagyon megérint, hogy tudom, milyen állapotban van most is. Sok igazságtalan bántás ér minket, ezt nehezen viseljük. Most az a legfontosabb, hogy tartsam benne a lelket, igyekszem nyomatékosítani benne, hogy már nem tudjuk nem megtörténtté tenni, tovább kell lépnünk ezen, és minden rendben lesz. Így utólag úgy gondoljuk, hibát követtünk el. Még mindig azt várjuk, hogy felébredjünk ebből a rémálomból. Most nincs kedvem kimozdulni az utcára sem, folyamatosan Anett arcát látom magam előtt”

– árulta el Sáfrány Emese.

Természetesen Baukó Évának is megvan a véleménye a nagy port kavaró esetről és az érintettjeiről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás