promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levetkőzött a Peaky Blinders-sorozat bombázója, magyarok tízezrei érzik majd a bizsergést a bikinis képek láttán
Borítókép:  Edwards/Alamy Live News/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarországon még A múmia és az Annabelle című filmekből ismerhetik őt szélesebb körökben.

Annabelle Wallis angol színésznő, ám gyermekkorát elsősorban Portugáliában töltötte, mivel ide emigrált a családja. Majd egy híres nemzetközi iskolában tanult, miközben már azon gondolkodott, hogy indítsa be filmes karrierjét. A nemzetközi iskolának hála folyékonyan beszél spanyolul és portugálul is.

Már Portugáliában is feltűnt egy-egy rövidebb alkotásban, később azonban a karrierje beindítása miatt is jobbnak látta, ha közelebb kerül a tűzhöz, így Londonba költözött.

Részt vett egy bollywoodi produkcióban is, amely nem aratott nagy sikert. Kisebb áttörés a Tudorok című sorozatban jött el számára, amelyben Seymour Johanna karakterét formálta meg. Később feltűnt az X-men: Elsők című alkotásban is egy nagyon rövid időre, majd a Démonok között-univerzumban is láthattuk őt.

A leghíresebb szerepe A múmai című filmben volt Tom Cruise oldalán, ám a film nem kapott túl jó értékeléseket a kritikusoktól, sőt, rengeteg Arany Málna-jelölést is begyűjtött.

Annabelle Wallis legfontosabb szerepe azonban egy sorozatban volt, méghozzá a Netflixen is látható Peaky Blinders című szériában, amely rövid időn belül a világ egyik legnézettebb sorozata lett, elnyerte a kritikusok megbecsülését is, miközben Annabelle Wallis is nagyon jó véleményeket kapott Grace Burgess megformálásáért. Az életben amúgy Chris Pine-nal alkotnak egy párt már 2018 óta.

Annabelle Wallis a Pekay Blinders egyik leggyönyörűbb színésznője, aki rendszeresen posztol Instagram-oldalára is, elképesztő bikinis fotókat láthattok róla IDE és IDE kattintva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás