promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Relláék váratlanul hazaköltöztek Ciprusról – készítik a plusz egy szobát az új lakásukban
Borítókép:  Rubint Rella / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka unokahúga széles mosollyal mesélte a nagy hírt.

Mozgalmas hónapokon van túl Rubint Rella, a fitneszkirálynő Rubint Réka unokahúga. Az augusztusban a 25. születésnapját ünneplő szépség januárban tudatta mindenkivel, hogy az akkor még csak vőlegényének számító Novothny Somával Ciprusra költöznek.

Mindössze pár napjuk volt a pakolásra, mégpedig prózai okok miatt: Rella 28 éves kedvese focista, és a német Bundesligából a ciprusi Anórthoszi Ammohósztu csapatához szegődött. A Bochumnál nem alakult jól a karrierje, hiszen két év alatt 20 meccsen összesen 3 gólt szerzett csatárként.

A ciprusi kaland sem sült el túl jól, ott ugyanis 13 mérkőzésen 2-szer talált az ellenfél hálójába, így alighanem örömmel fogadta a budapesti Vasas megkeresését. Az angyalföldi piros-kékek frissen jutottak vissza az NB1-be, így szükségük volt egy használható támadóra, Soma pedig igent mondott nekik.

„Kimaxoltuk a nyaralást, minden cuccunkat hazavarázsoltuk Ciprusról, és készen állunk a folytatásra Magyarországon”

– jelentette Rella az örömhírt a tőle megszokott széles mosollyal az Instagram-oldalán. Bármennyire jól érezte magát a földközi-tengeri szigeten, alighanem hiányzott neki a családja, a barátok, no meg az egyre több követője, akikkel így ismét sűrűbben találkozhat személyesen.

„Jelentős NB I-es és nemzetközi tapasztalattal bíró, korábbi utánpótlás-válogatott támadót igazoltunk. Az olasz SSC Napoli csapatánál nevelkedett 28 éves támadó személyében olyan játékos került a Vasas kötelékébe, aki korábban az NB I-ben már bizonyította gólképességét, majd az elmúlt éveket külföldön töltötte, ahol szintén értékes tapasztalatokkal gazdagodott”

– idézte a Blikk az új csapat, a Vasas nyilatkozatát. Soma azóta már bizonyított is piros-kék mezben, hiszen felkészülési meccsen sikerült gólt lőnie. A gárda a bajnokságot a másik újonc Kecskemét otthonában kezdi július 30-án.

„Újabb mérföldkőhöz érkeztünk!! Megvettük az első közös lakásunkat Budapesten!! Izgalmas folyamatok ezek, ha szeretnétek, beavatlak titeket is néhány részletbe. Annyira hihetetlen, hogy már ilyeneken gondolkozunk, hogy plusz egy szoba”

– jelezte Rella egy friss posztjában, vagyis a férj nyugodt családi hátteréhez minden adott lesz. Sőt, alighanem már arra is készülnek, hogy legalább egy fővel bővítsék az egyelőre kéttagú famíliát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás