promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van Damme és Dolph Lundgren keményen egymásnak esett, úgy kellett őket szétválasztani
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren Cannes-ban kakaskodtak egymással.

1992-t írunk, a Cannes-i Filmfesztiválon járunk, majd a tömegben hirtelen feltűnik két ismert, kőkemény alak, az akkor még bemutatás előtt álló későbbi kultfilm, a Tökéletes katona című film főszereplői, Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren, akik a '80-as évektől kezdve fej fej mellett haladva lettek halhatatlan akcióhősök. Mindketten éppen a fizikai erőnlétük csúcspontján vannak, érezni, hogy konkurenciaként tekintenek egymásra, majd hirtelen megfagy a levegő: a két világsztár mindenki szeme láttára egymásnak esik – vajon mi történt?

Nagyjából így lehetett 30 évvel ezelőtt leírni azt a fent látható eseményt, ami hatalmas port kavart annak idején, hiszen teljesen úgy tűnt, hogy Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren valóban összeszólalkoztak valamin, aztán lökdösődni kezdtek, és csak külső beavatkozás hatására nem lett komolyabb bunyó az esetből – akkor még senki sem tudta, hogy életük legjobb alakítását nyújtotta a két izmos színész.

Utólag kiderült, hogy Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgen jól átvertek mindenkit, hiszen csupán megjátszották a konfliktust annak érdekében, hogy írjanak róluk, és ezzel a közös filmjük, a Tökéletes katona hírverést kapjon.

Ez a pofátlanul zseniális húzás remekül bevált, hiszen a 23 milliós költségvetést egy 93 milliós mozis bevételre váltotta a később A függetlenség napja című epikus akció/sci-fit is készítő Roland Emmerich alkotása, ami egy egész korrekt szériává nőtte ki magát az évtizedek alatt.

Egészen hihetetlen, hogy Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren 30 éve így képesek voltak megvezetni az embereket és az egész sajtót, hiszen a kakaskodásukra úgy rábukott akkoriban az összes bulvárlap, mint kacsa a nokedlire.

Jean-Claude Van Damme amúgy a jelek szerint sajnos hamarosan visszavonul, de előtte még készít nekünk egy igazán különleges filmet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás