promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzasztó állapotban van VV Anett – rossz hírek érkeztek a kórházból
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt sejteni lehetett, hogy Béres Anett számára roppant nehéz lesz a felépülés.

Egész Magyarországot sokkolta a hír, hogy egy magyar hírességet meztelenül, súlyos sérülésekkel találtak meg. Akkor még csak találgattak, de ma már biztosan tudni lehet, hogy Való Világ egykori szereplőjéről, VV Anettről van szó.

A celebet megtaláló férfi azonnal értesítette a mentőket, akik ezután kórházba szállították a nagyon súlyos sérüléseket szerző Anettet. A Siklósi Rendőrkapitányság közben kábítószer birtoklása miatt nyomoz, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Béres Anett Ayahuascát fogyasztott, ami erős hallucinációkat tud okozni – ezért is tűnhetett el a híresség, mivel bepánikolt a hatásától. Később sajnos egy hatórás életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani, olyan súlyos állapotban került elő, ráadásul meztelenül.

Az eseményen részt vett Sáfrány Emese is, de ő azonnal tisztázta magát. Mondta, hogy nem fogyasztott drogot, nem ő szervezte az eseményt, és leszögezte, hogy a rendőrség dolga kideríteni mi történt Anettel az eltűnése után.

Ez valószínűleg még nem a közeljövőben fog kiderülni, mivel rossz hírek érkeztek Béres Anett állapotával kapcsolatban, akit egy pécsi kórházban ápolnak jelenleg.

„Orvosi utasításra mozdulatlanul kell feküdnie. Heteken keresztül tart majd a rehabilitációja, és lelkileg teljes mértékben a padlóra került. Nem beszél nagyjából senkivel. Az elkövetkezendő időben még biztos bent kell majd maradnia a kórházban”

- nyilatkozta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

A jó hír az, hogy nincsen válságos állapotban, de így úgy tűnik, hogy iszonyatosan nehéz lesz a felépülése. Az ügy elején Béres Anett édesanyja megmondta, hogy ne is keressék, mert az igazság csak a családra tartozik és senki másra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás