promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életveszélyben van a meztelenül megtalált magyar valóságshow-sztár?
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg pletyka kelt szárnyra Béres Anettről, és az édesanyja is megszólalt az ügyben.

Egész Magyarországot sokkolta a hír, hogy egy magyar hírességet meztelenül, súlyos sérülésekkel találtak meg. Egy férfi bukkant rá, aki éppen kapálni indult a szőlőjébe a siklósi erdő közelében. Valószínűleg a sokktól nem is tudta hirtelen, hogy ki lehet az öntudatlan állapotban lévő hölgy.

Azt már gyakorlatilag tényként kezelték, hogy a Való Világ egykori szereplőjéről, VV Anettről van szó. A celebet megtaláló férfi azonnal értesítette a mentőket, akik ezután kórházba szállították a súlyos sérüléseket szerző Anettet.

A Blikk egyik informátora elmondta, hogy Béres Anett az ismerőseivel szervezett egy szeánszot, ahol Ayahuascát ittak, ami erős hallucinációkat tud okozni. A celeb valószínűleg pánikba esett, és ezután rohant be az erdőbe. Később egy hatórás életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani, olyan súlyos állapotban került elő.

A Bors munkatársa próbálta elérni Anettet a telefonján, hogy róla van-e szó, de nem vette fel, és más fórumon sem volt elérhető. Végül az édesanyját sikerült szóra bírni, aki azt mondta, hogy szeretné, ha mindenki békén hagyná őket, mivel van elég bajuk.

„Csak a családra tartozik az igazság és senki másra”

- mondta a hozzátartozó.

Az már szinte biztos, hogy Béres Anettet találták meg, de arról sajnos eddig nem volt információ, hogy életveszélyes állapotban van-e. Különböző Facebook-csoportokban már rengeteg pletykáról lehetett olvasni, de ezekbe jobb volt bele se gondolni.

Nem rég arról kaptunk hírt, hogy Anett az egyik ismerősének reagált az üzenetére, szóval túl van a nagyobb megpróbáltatásokon.

Az is kiderült, hogy Sáfrány Emese is ott volt a különleges teaszeánszon. Állítólag ő értesítette a valóságshow-szereplő párját, amikor egy ideje nem találták.

Béres Anett legutoljára három nappal ezelőtt posztolt Instagramon.

Közben Sáfrány Emese már posztolt, és mindent igyekezett helyre tenni. Elmondta a 24 órán keresztül Instagram-történetében, hogy ott volt a szenánszon, de nem fogyasztott drogot. Cáfolta, hogy ő szervezte volna az eseményt, azt pedig, hogy mi történt Anettel a rendőrség dolga kideríteni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás